Beyoncé in a cowboy hat smoking a cigar

(SeaPRwire) –   BeyHive yakin bahawa akan membuat penampilan kejutan di Stagecoach di Indio, California, dengan nama DJ Backwoods Barbie. Teori-teori mengenai penampilan sulung bintang super ini mula tersebar di TikTok ketika festival muzik negara itu bersiap untuk bermula pada Jumaat. Dengan mengikut tema album tentang menuntut ruang untuk orang-orang hitam dalam ruang muzik negara, penampilan kejutan Beyoncé akan membuat lebih daripada cukup makna.

Adakah akan DJ di ??? SIAPA DJ BACKWOODS BARBIE 👀 🤔

Stagecoach adalah acara adik-beradik kepada Coachella, dan ia diadakan di Empire Polo Club di Indio hanya seminggu selepas itu. Ia akan dibintangi oleh Eric Church, Miranda Lambert dan Morgan Wallen sebagai artis utama dan artis-artis seperti Tanner Adell, Brittney Spencer, Willie Jones, Post Malone dan Willie Nelson dijadualkan untuk membuat persembahan. Festival itu juga mengumumkan bahawa Diplo, yang pernah membuat persembahan sebelum ini, akan menjadi tuan rumah Honky Tonk, satu set yang dimainkan di salah satu khemah di kawasan festival. Set itu akan menampilkan pelbagai DJ yang mencampurkan muzik negara dan tarian.

Pada 11 Mac, Diplo telah diumumkan akan membuat persembahan, dan senarai artis termasuk seorang artis bernama “Backwoods Barbie”. Pada laman web festival, setiap artis mempunyai gambar dan pautan ke akaun media sosial mereka. Walau bagaimanapun, Backwoods Barbie mempunyai gambar boneka Barbie bertopi koboi dan tiada gambar artis. Laman itu mengandungi rujukan kepada , dengan satu pos yang menyatakan, “Cowboy Carter berulang.”

Backwoods Barbie hanya mengikuti enam akaun: Diplo, Stagecoach, Beyoncé, Morgan Wallen, Guy Fieri dan . Nama Backwoods Barbie merujuk kepada album Parton 2008 dengan nama yang sama. Album itu merupakan kembali Parton ke arus perdana muzik negara selepas terutamanya merakamkan muzik rakyat, bluegrass dan pop-negara pada tahun 90-an dan awal 2000-an.

Artis yang tidak dikenali itu dijadualkan membuat persembahan selama dua jam bermula pada pukul 7:00 PST pada hari Sabtu, 27 April, hari yang sama dengan tayangan Call Me Country: Beyoncé dan Renaissance Nashville, satu kajian analitik mengenai kesan Beyoncé terhadap muzik negara dan pemuzik hitam dalam genre tersebut.

Beberapa penyiasatan daripada BeyHive mendapati tiada maklumat secara virtual mengenai Backwoods Barbie. BeyHive menduga ini bermakna persembahan kejutan daripada Beyoncé.

Semasa minggu kedua Coachella, sebuah lori setengah bertulis dengan promosi untuk Cowboy Carter tertera di seluruhnya tiba di kawasan festival. Ini membuatkan peminat percaya bahawa dia akan menjadi salah satu daripada banyak tetamu kejutan membuat penampilan di festival itu. Hampir pasti tidak ada yang akan tahu sebelum Sabtu, jadi Backwoods Barbie akan mendapat banyak perhatian terhadap persembahannya.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.