Fantasia Barrino

(SeaPRwire) –   TIME 100 memuliakan dan tetamu berkumpul di Jazz at Lincoln Center pada hari Khamis malam untuk TIME 100 Gala 2024. Banyak daripada yang memuliakan, termasuk pelakon Colman Domingo dan Da’Vine Joy Randolph serta pemuzik Jack Antonoff, Kylie Minogue, dan 21 Savage, hadir untuk perayaan malam itu.

Taraji P. Henson menjadi tuan rumah gala dan memberikan ucapan pembukaan mengikuti Ketua Pegawai Eksekutif TIME Jess Sibley dan Pengarang Utama TIME Sam Jacobs. Fantasia Barrino, salah seorang yang memuliakan TIME 100, membuat persembahan medley lagu-lagunya sebagai persembahan pembuka dan Dua Lipa menyanyikan tiga single daripada album terbarunya, Radical Optimism.

Studio Portrait TIME menampilkan yang memuliakan TIME100 dan tetamu VIP dipersembahkan oleh Glenfiddich.

“Scenes From the Gala” akan mempersembahkan peristiwa malam itu dengan cara yang lebih tinggi, hampir seperti gambaran sinematik filem mengenai gala. Kami mahu meninggalkan idea tradisional kotak foto selebriti dengan mencipta senario kecil yang menggambarkan bintang dalam masa itu.

TIME100 Gala adalah sambutan tahunan TIME kepada senarai TIME100 orang paling berpengaruh di dunia. Gala ini menyatukan ikon, pemimpin, pembuat perubahan, dan selebriti dari pelbagai industri dan negara untuk satu malam yang hidup penuh dialog dan sambutan. Tahun ini, Gala menampilkan persembahan langsung dari Dua Lipa dan Fantasia Barrino, dua orang yang memuliakan dalam senarai TIME100 2024.

TIME bekerjasama dengan ABC untuk membawa penonton ke dalam gala eksklusif TIME100 dengan acara televisyen khas. TIME100: The World’s Most Influential People, diterbitkan bersama P&G, disiarkan Ahad, Mei 12 pada pukul 10 malam EDT di ABC, dan esok harinya di Hulu, dengan tuan rumah Taraji P. Henson dan penampilan oleh Patrick Mahomes, Maya Rudolph, dan lebih banyak lagi.

The TIME100 Gala dipersembahkan oleh Booking.com, Citi, Merck, Northern Data Group, Glenfiddich Single Malt Scotch Whisky, dan Verizon.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Colman Domingo

Kelley Robinson

Alex Edelman

Billy Porter

Thelma Golden

Jesper Brodin

21 Savage

Thasunda Brown Duckett