Billy Porter, Colman Domingo, dan Kelley Robinson di Gala TIME 100

(SeaPRwire) –   Pada malam Khamis, tokoh-tokoh yang paling berpengaruh di dunia berkumpul di Jazz at Lincoln Center di New York City untuk merayakan senarai tahunan TIME 100.

Dihoskan oleh penerima penghormatan 2024 Taraji P. Henson, acara itu menarik lebih daripada 400 hadirin, yang berjangkauan dari bintang Hollywood seperti Da’Vine Joy Randolph, baru sahaja memenangi Anugerah Akademi untuk The Holdovers kepada pembuat perubahan antarabangsa seperti jurugambar Palestin Motaz Azaiza, gambarnya mengenai Gaza telah membantu meningkatkan kesedaran yang diperlukan tentang krisis di sana.

Pada jam koktail sebelum acara, muzik Jack Antonoff dan keluarganya bergaul bersama pelawak Alex Edelman, sementara penyanyi Kylie Minogue berbaur dengan Kelly Ripa dan Mark Consuelos. Henson mempunyai perjumpaan gembira dengan rakan sekerja The Color Purple Colman Domingo dan Fantasia Barrino, yang juga salah seorang penghibur malam itu.

Bersama Barrino, malam itu juga menampilkan persembahan oleh penyanyi Grammy Dua Lipa, yang mempersembahkan lagu-lagu dari album terbarunya, Radical Optimism.

Gala TIME100 TIME adalah sambutan tahunan TIME terhadap senarai TIME100 orang paling berpengaruh di dunia. Gala ini menyatukan ikon, pemimpin, pembuat perubahan, dan selebriti dari pelbagai industri dan negara untuk satu malam penuh dialog dan sambutan yang hidup. Gala tahun ini menampilkan persembahan langsung dari Dua Lipa dan Fantasia Barrino, dua orang yang dihormati dalam senarai TIME100 2024.

TIME bekerjasama dengan ABC untuk membawa penonton ke dalam Gala TIME100 yang eksklusif dengan acara televisyen khas. TIME100: The World’s Most Influential People, dihasilkan melalui kerjasama dengan P&G, disiarkan Ahad, Mei 12 pada pukul 10 malam EDT di ABC, dan keesokan harinya di Hulu, menampilkan hos Taraji P. Henson dan penampilan oleh Patrick Mahomes, Maya Rudolph, dan lain-lain.

Gala TIME100 dipersembahkan oleh Booking.com, Citi, Merck, Northern Data Group, Glenfiddich Single Malt Scotch Whisky, dan Verizon.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Dua Lipa di Gala TIME 100

Kylie Minogue di Gala TIME 100

Kelley Robinson di Gala TIME 100

21 Savage di Gala TIME 100

E. Jean Carroll dan Roberta Kaplan di Gala TIME 100

Da’Vine Joy Randolph di Gala TIME 100

Motaz Azaiza di Gala TIME 100

Ynon Kreiz di Gala TIME 100

Dua Lipa dan Fantasia Barrino di Gala TIME 100

Maya Rudolph di Gala TIME 100

Patrick Mahomes dan Brittaney Mahomes di Gala TIME 100

Uma Thurman menyapa Julienne Lusenge di Gala TIME 100

Jack Antonoff di Gala TIME 100

Thelma Golden di Gala TIME 100

Kelly Ripa dan Mark Consuelos di Gala TIME 100

Rachel Hardeman di Gala TIME 100

Tetamu di Gala TIME 100

Fantasia Barrino di Gala TIME 100