2024 iHeartRadio Music Awards - Show

(SeaPRwire) –   Khabar angin yang menyatakan bahawa Beyoncé akan mengumumkan jelajah konsert untuk mempromosikan album studio kelapannya, , telah bertebaran dalam talian sejak projek tersebut dilancarkan minggu lepas. Walaupun penyanyi itu belum mengumumkan rancangan jelajah konsert setakat ini, khabar angin itu telah membuatkan ramai peminat menjangkakan harga tiket yang mahal.

“BRB, akan mohon kad kredit baharu,” tulis seseorang pada X dalam respons kepada catatan daripada akaun budaya pop yang mencadangkan bahawa Beyoncé akan mengumumkan jelajah konsert pada hari Jumaat. “Maksud saya, kami tiada wang, tetapi kami akan ke sana,” tulis yang lainnya. 

Walaupun tidak ada pengumuman rasmi tentang jelajah konsert baharu, akaun peminat penyanyi itu yang mempunyai jumlah pengikut yang paling ramai telah menyemarakkan khabar angin pada hari Khamis dengan berkongsi pautan ke BeenCountry.com, yang membawa pengguna ke halaman foto-foto Beyoncé dan salah satu fotonya ketika dia lebih muda dengan nama lahirnya, Celestine Beyince.

Ketika khabar angin itu tersebar, penyokong merayu Beyoncé agar menangguhkan pengumuman jelajah konsert, sambil bergurau bahawa mereka masih perlu pulih secara kewangan daripada jelajah konsert terakhirnya. Jelajah Konsert Dunia Renaissance, yang berakhir pada Oktober 2023, merupakan jelajah konsert pertamanya sejak Jelajah Konsert On The Run II pada 2018. Mengikut , harga tiket konsert Jelajah Konsert Renaissance berbeza-beza bergantung kepada penjual semula. Peminat biasa boleh menjangkakan untuk membayar sekitar $400 hingga $550, Billboard melaporkan, dengan harga tiket jualan semula untuk rancangan pentas di Houstonnya bermula serendah $279.

“TIADA JELAJAH KONSERT HINGGA 2025,” kata satu catatan, dan ia disokong oleh pengulas-pengulas yang lain. “Saya tidak akan pergi ke jelajah konsert cowboy carter,” kata catatan lain, “Saya ingatkan saya masih ada banyak masa. Saya ingatkan saya masih ada banyak masa.”

Seseorang yang lain bergurau bahawa mereka tidak akan dapat makan makanan sebenar kerana mereka tahu bahawa konsert itu akan mahal. Mengikut , harga tiket-tiket konsert Jelajah Konsert Renaissance berbeza-beza bergantung kepada penjual semula. Mereka melaporkan bahawa peminat biasa boleh menjangkakan untuk membayar sekitar $400 hingga $550, dengan harga tiket jualan semula untuk pementasannya di Houston bermula serendah $279.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.