Jack Antonoff di Majlis Gala TIME 100

(SeaPRwire) –   Tokoh yang dihormati Jack Antonoff akan membuat kemunculan pertamanya di Broadway nanti tahun ini. Pada 16 April telah diumumkan bahawa penerbit muzik terkenal itu akan mencipta skor untuk adaptasi moden Romeo + Juliet, membintangi Rachel Zegler dan Kit Connor. Antonoff memberitahu TIME bahawa beliau telah bercakap dengan Florence Welch, yang telah mencipta skor untuk The Great Gatsby di American Repository Theater di Cambridge, Massachusetts.

“Dia sedang memberitahuku cara berbuatnya,” katanya, sambil menambah bahawa Welch telah memberinya “banyak tips.” Apabila ditanya mengenai perincian perbualan itu, Antonoff berkata bahawa “ia adalah perkara peribadi.” Pengarah pemenang Anugerah Tony, Sam Gold, yang akan mengarahkan Romeo + Juliet Zegler dan Connor, sedang bekerja dengan Antonoff untuk bunyi baru untuk pertunjukan itu. “[Gold] sangat hebat, dan perbualan kami mengenai apa yang boleh jadi agak luas. Kami cuba mencari bunyi yang agak pelik dan familiar,” kata Antonoff.

Diberikan senarai panjang kreditnya pada album bintang pop berbilang, dari Lorde hingga Lana Del Rey, “dia sedang memasak sesuatu,” tetapi tidak khusus mengenai siapa yang sedang bekerja dengannya seterusnya. Dia bercanda mahu membuat muzik klasik. Apabila ditanya siapa lagi yang ingin bekerjasama dengannya yang belum sempat, Antonoff berkata, “Saya tidak pernah tahu jika saya suka kerja seseorang, dan itu sudah berlalu.” Dia mendesak sesuatu sedang dalam perjalanan.

Antonoff baru sahaja menamatkan dua minggu persembahan di Coachella dengan kugirannya, Bleachers. Set pertama mingguan itu dikunjungi oleh rakan kerja lamanya, Taylor Swift, dan teman lelakinya, Travis Kelce. Projek terbaru Swift, , telah dikeluarkan pada hari Jumaat lepas. Anotonoff dikreditkan sebagai penerbit pada 16 lagu dan mempunyai kredit penulisan lagu pada 10.

Majlis Gala TIME100 adalah majlis tahunan TIME untuk memperingati senarai TIME100 orang paling berpengaruh di dunia. Gala ini menyatukan ikon, pemimpin, pembuat perubahan, dan selebriti dari pelbagai industri dan negara untuk satu malam penuh dialog bermakna dan sambutan. Tahun ini, Gala menampilkan persembahan langsung dari Dua Lipa dan Fantasia Barrino, dua orang yang dihormati dalam senarai TIME100 2024.

TIME bekerjasama dengan ABC untuk membawa penonton ke dalam Majlis Gala TIME100 yang eksklusif dengan acara televisyen khas. TIME100: The World’s Most Influential People, dihasilkan melalui kerjasama dengan P&G, disiarkan pada Ahad, 12 Mei jam 10 malam EDT di ABC, dan keesokan harinya di Hulu, dengan pengacara Taraji P. Henson dan kemunculan Patrick Mahomes, Maya Rudolph, dan lain-lain.

Majlis Gala TIME100 dipersembahkan oleh Booking.com, Citi, Merck, Northern Data Group, Glenfiddich Single Malt Scotch Whisky, dan Verizon.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.