Patrick Mahomes

(SeaPRwire) –   sentiasa mempunyai hati seorang jaguh. Saya masih ingat Pat ketika dia masih kecil, datang ke latihan bersama bapanya untuk memasang bola besbol untuk saya dan rakan sepasukan. Saya masih ingat dengan jelas memberikan nasihat terburuk kepadanya. “Jangan bermain bola sepak. Duit senang diperolehi dalam besbol.” Saya gembira saya salah dan gembira dia tidak mendengarnya! Patrick telah melampaui permainan bola sepak untuk menjadi salah seorang atlet paling dihormati sepanjang masa, baik di dalam mahupun di luar padang. Keinginannya yang tidak pernah berpuas untuk menang hanya dapat dikalahkan oleh semangatnya untuk memberi kembali dan menjadikan dunia di sekelilingnya lebih baik. Legasi Patrick akan diteruskan jauh melampaui hari-hari bermainnya. Dan—seperti yang dibuktikan dengan kemenangan-kemenangannya—dia belum selesai!

Rodriguez adalah juara Major League Baseball World Series, penganalisis studio Fox Sports, dan dermawan

TIME 100 Patrick Mahomes Cover

Gaya oleh Wesmore Perriott; dandanan oleh Miguel Atkins; penerbitan oleh Vanessa Bermudez; ucapan terima kasih khas kepada TX Studio, Schmidli Backdrops dan Synthetic Grass DFW

Pesan salinan anda untuk edisi TIME100 2024

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.