12 6 Neoss® Group has launched a new wireless intraoral scanner, NeoScanTM 2000

ZURICH, 15 Sept. 2023 — Neoss Group, sebuah peneraju inovasi dalam penyelesaian implan gigi, dengan bangganya mengumumkan pemindai intraoral tanpa wayar yang pantas dan mudah digunakan, NeoScanTM 2000. Ini menyusul kejayaan pelancaran NeoScanTM 1000 tahun lalu.

NeoScanTM 2000 - Tingkatkan pengalaman pesakit anda dengan ketepatan dan kelajuan yang mampu milik.

“Kami percaya bahawa mesin cetakan baru kami akan membolehkan lebih ramai pakar pergigian untuk mula menggunakan cetakan digital. Gabungan teknologi tanpa wayar, hayat bateri yang lebih panjang, reka bentuk ergonomik, dan harga mampu milik NeoScan 2000 menjadikannya pilihan terbaik untuk klinik pergigian yang ingin meningkatkan kecekapan dan ketepatan mereka,” – Dr. Robert Gottlander, Presiden dan CEO Kumpulan Neoss.

NeoScan 2000 menawarkan penyelesaian cetakan digital terbaik kepada pengamal pergigian. Teknologi tanpa wayar membebaskan klinisi daripada kekangan kabel, membolehkan mobiliti tanpa halangan semasa imbasan. Kebebasan ini memudahkan penangkapan komprehensif dan tepat cetakan digital walaupun di kawasan proksimal yang paling mencabar. Julat sambungan tanpa wayar yang luas memastikan pemindahan data yang stabil dan tanpa gangguan, menghapuskan keperluan memposisikan semula atau putus sambungan isyarat secara berterusan.

Di samping itu, Neoss Group mengumumkan bahawa mereka akan meningkatkan storan awan percuma dalam NeoConnect mereka kepada 1 terabait, bersamaan dengan lebih kurang 25,000 kes. Ini kini tersedia untuk semua pengguna NeoScan. Semua NeoScan datang dengan naik taraf percuma perisian NeoPro dan perkhidmatan awan NeoConnect untuk membantu pakar pergigian mengalami integrasi lancar dan memaksimumkan potensi pemindai mereka tanpa sebarang kos tambahan.

NeoScan 2000 kini tersedia untuk pakar pergigian yang ingin meningkatkan keupayaan digital amalan mereka. Untuk maklumat lanjut, sila layari: https://neoss.com/neoscan.

Mengenai Neoss®

Neoss ditubuhkan dengan visi untuk meningkatkan rawatan implan gigi untuk klinisi dan pesakit. Dengan kepakaran yang luas dalam prosedur implan gigi, kami komited untuk membangunkan penyelesaian mesra pengguna dan kos efektif yang meningkatkan kecekapan pakar pergigian dan menambah baik hasil pesakit. Produk dan penyelesaian kami direka, diteliti, dan dibangunkan di Gothenburg, Sweden – tempat kelahiran Osseointegration dan perintis terkenal, Profesor Per-Ingvar Brånemark. Anda boleh yakin bahawa tawaran kami disokong oleh penyelidikan saintifik dan keputusan klinikal jangka panjang, memberi anda dan pesakit anda ketenangan fikiran. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, layari https://neoss.com

Neoss Logo

Foto – https://www.malaysianbuzz.com/wp-content/uploads/2023/09/84785be5-neoscan_2000_with_holder.jpg

Logo – https://www.malaysianbuzz.com/wp-content/uploads/2023/09/84785be5-neoss_logo.jpg