IstockPhoto Chinnapong Mazda Named 2024 Best SUV Brand by U.S. News & World Report

(SeaPRwire) –   WASHINGTON, Nov. 16, 2023 – Mazda telah dianugerahkan anugerah “Jenama SUV Terbaik 2024” oleh U.S. News & World Report. Mazda memenangi kelas SUV ini atas kekuatan model CX-30, CX-5, CX-50 dan CX-90 mereka yang mendahului kelas.

Mazda telah dianugerahkan anugerah “Jenama SUV Terbaik 2024” oleh U.S. News & World Report.

“SUV Mazda mewakili kualiti yang luar biasa dengan dinamik pemanduan yang menyeronokkan, teknologi mudah digunakan dan kemasan dalaman yang mengatasi kebanyakan pesaing,” kata Jim Sharifi, pengarang pengurus U.S. News Best Cars. “Ciri-ciri ini jelas dilihat merentasi julat kenderaan rentas negara mereka, daripada CX-30 bersaiz kecil sehingga CX-90 bersaiz tiga baris yang baru diperkenalkan, memberi pilihan premium kepada pembeli dalam pelbagai segmen untuk SUV mereka yang akan datang.”

Untuk menentukan pemenang anugerah, U.S. News Best Cars mengira purata markah keseluruhan semua produk yang diberikan dalam setiap kategori anugerah. Jenama dengan purata markah tertinggi akan dinobatkan sebagai pemenang dalam kategori tertentu tersebut. Markah keseluruhan diperoleh daripada kedudukan U.S. News Best Cars, yang mengambil kira penarafan keselamatan, data kebolehpercayaan dan pendapat bersama media automotif.

“Kami berasa terhormat apabila U.S. News & World Report telah mengiktiraf Mazda sebagai ‘Jenama SUV Terbaik’,” kata Tom Donnelly presiden dan ketua pegawai eksekutif Mazda North American Operations. “Setiap Mazda direka dengan memikirkan pemandu dan penumpang untuk menyediakan pengalaman memandu yang selesa dan yakin. Daripada CX-30 kompak kami sehingga CX-5 dan CX-50 bersaiz sederhana sehingga CX-90 bersaiz besar baru dan CX-90 PHEV, julat SUV Mazda menawarkan kenderaan saiz yang betul untuk memenuhi keperluan pelanggan kami.”

Mazda North American Operations beribu pejabat di Irvine, California, dan menyelia jualan, pemasaran, bekalan dan sokongan perkhidmatan pelanggan kenderaan Mazda di Amerika Syarikat, Kanada, Mexico dan Colombia melalui kira-kira 795 pengedar. Operasi di Kanada dikendalikan oleh Mazda Canada Inc. di Richmond Hill, Ontario; operasi di Mexico dikendalikan oleh Mazda Motor de Mexico di Bandar Raya Mexico; dan operasi di Colombia dikendalikan oleh Mazda de Colombia di Bogota, Colombia. Untuk maklumat lanjut mengenai kenderaan Mazda, termasuk fotografi dan rakaman video, sila lawati pusat media dalam talian Mazda di news.mazdausa.com.

Ikuti @MazdaUSA di media sosial: , , , , dan .

Mazda North American Operations beribu pejabat di Irvine, Calif., dan menyelia jualan, pemasaran, bekalan dan sokongan perkhidmatan pelanggan kenderaan Mazda di Amerika Syarikat dan Mexico melalui hampir 700 pengedar. Operasi di Mexico dikendalikan oleh Mazda Motor de Mexico di Bandar Raya Mexico. Untuk maklumat lanjut mengenai kenderaan Mazda, termasuk fotografi dan rakaman video, sila lawati pusat media dalam talian Mazda di www.mazdausamedia.com. (PRNewsFoto/Mazda North American Operations) (PRNewsfoto/MAZDA NORTH AMERICAN OPERATIONS)

SUMBER: Mazda North American Operations

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)