Jom tonton Didi & Friends: #DudukRumahChallenge Menari Bersama Issabelle & #DudukRumahChallenge Cabaran Menari Ceria Megastar!

PASTINYA tempoh pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang dilanjutkan oleh kerajaan sehingga 14 April ini membuatkan ibu bapa kering idea untuk menghiburkan anak-anak mereka di rumah.

Kepada ibu-bapa di luar sana, apa kata anda hiburkan anak-anak dengan menonton Didi & Friends: #DudukRumahChallenge Menari Bersama Issabelle dan #DudukRumahChallenge Cabaran Menari Ceria Megastar!
 

 
 
 

 
View this post on Instagram

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Sepanjang tempoh kawalan pergerakan ini berlangsung, jom saksikan Didi & Friends #DudukRumahChallenge bersama-sama dengan Issabelle dan peserta-peserta daripada Ceria Megastar 2020 di Astro Ceria mulai 3 April 2020 jam 3 petang. Hora Horey! #didiandfriends #CegahCovid19bersamaDidi #Covid_19 #CegahVirusCovid19 #DudukRumah #DudukRumahChallenge

A post shared by Astro Ceria (@astroceria) on

Akan mula bersiaran hari ini, anak-anak dapat berhibur dan belajar dengan tips-tips yang dikongsikan oleh adik Issabelle dan peserta Ceria Megastar sambil menari dengan lagu Didi & Friends.

Selain menghiburkan kanak-kanak dengan video tarian dengan lagu-lagu Didi & Friends, meningkatkan kesedaran mengenai cara untuk mencegah wabak COVID-19, mendidik anak-anak mengenai kebersihan diri serta banyak lagi!

Jangan lupa saksikan #DudukRumahChallenge Menari Bersama Issabelle dan #DudukRumahChallenge Cabaran Menari Ceria Megastar bermula 3 April sehingga 12 April, jam 3 petang di Astro Ceria dan Ceria HD!

Apapun, pastikan anda selalu mencuci tangan, pakai topeng muka, gunakan 'sanitizer', kurangkan aktiviti di luar rumah serta lakukan perkara yang boleh mencegah COVID-19!