(SeaPRwire) –   Taylor Swift berkongsi rakaman rumah yang belum pernah dilihat di YouTube Shorts untuk mempromosikan lagu “Fortnight”, trek pertama dalam album barunya, yang dikeluarkan pada Jumaat bersama album bonus bertajuk TTPD: The Anthology.

Superstar pop itu menggalakkan pengikutnya dalam keterangan untuk “Kongsi ulasan ‘fortnight’ anda dengan #ForAFortnightChallenge” bersama video yang didakwa menangkap aktivitinya dalam tempoh dua minggu.

Video itu termasuk penampilan ringkas daripada teman lelakinya, pemain bola sepak Kansas City Chiefs dan , memberikannya ciuman di pipi semasa dia mengaduk makanan, dan kucingnya, yang ditampilkan dalam sesi pengambaran sampul album. Kompilasi itu juga menunjukkan dia bersenam, menjahit, membuat roti kanji, mengangkat minuman semasa berpakaian renang, dan bermain apa yang kelihatan seperti pickleball.

Peminat memuji video itu, dengan 11,000 komen di YouTube pada pagi Sabtu. “Tidak pernah terfikir kita akan melihat anda berasa selesa dan selamat untuk berkongsi sisi kehidupan ini. Tahniah,” kata satu pengguna. Yang lain berkata: “Ini begitu menyegarkan melihat anda bahagia selepas album ini dikeluarkan.” Lain-lain memuji selebriti itu berkongsi rakaman tidak formal kehidupan sebenarnya, termasuk satu pandangan teman lelakinya. “Ia begitu menyegarkan melihat anda dengan Trav. Terima kasih kerana menjadi anda sendiri dengan begitu indah dan tanpa segan,” komen satu pengguna YouTube.

Swift mengeluarkan album yang sangat dinanti-nantikan, yang menampilkan dia berduet dengan beliau pada lagu itu, pada malam Jumaat. Dia berkata bahawa dia mahu menunjukkan kepada peminatnya “dunia yang saya lihat dalam kepala saya yang berfungsi sebagai latar belakang untuk membuat muzik ini. Hampir segala-galanya dalam album ini merupakan metafora atau rujukan ke satu sudut album atau yang lain. Bagi saya, video ini ternyata mewakili album dan cerita yang saya kisahkan dalamnya.”

Rekod barunya menjadi album paling diputar secara dalam sehari, dan Swift artis paling diputar secara dalam sehari, dalam sejarah Spotify, perkhidmatan penstriman berita itu. Sementara itu, peminat telah meramalkan sama ada lagu lain dalam album ini merujuk kepada teman lelakinya yang dia kencani sejak tahun lalu.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.