The Prince And Princess Of Wales Mark World Mental Health Day - Day 3

(SeaPRwire) –   Putera William bertemu dengan individu yang menjalankan amal makanan lebihan ke Surplus to Supper di Surrey, England, pada hari Khamis, menandakan penampilan awam rasmi pertamanya sejak isterinya, The Princess of Wales mendedahkan diagnosis kansernya. Amal itu menghantar makanan yang sebaliknya akan dibuang kepada mereka yang berjuang dengan ketidakcukupan makanan.

Gambar menunjukkan Putera William membantu memasak, membantu memuatkan trak makanan, dan berbincang dengan pekerja amal. William menerima kad ‘semoga cepat sembuh’ untuk isterinya dan bapanya, Raja Charles III, dari sukarelawan bernama Rachel Candappa. , putera mahkota itu menjawab kad-kad itu dengan berkata: “Terima kasih sangat, itu baik.”

The Prince Of Wales Visits Surrey

Ini datang selepas Putera Wales dipaparkan oleh jurugambar menonton perlawanan , 10, minggu lepas.

Kate, Puteri Wales, mengumumkan diagnosis kansernya dalam satu video pada bulan Mac, selepas spekulasi mula berputar tentang ketiadaannya dari tugas awam berikutan pembedahan perut yang dirancang pada Januari. Ibu tiga anak itu tidak mendedahkan jenis kanser yang didiagnoskan, tetapi mengatakan bahawa beliau akan mengambil masa dari tugas diraja untuk menjalani “rawatan.”

Satu gambar Kate dan anak-anaknya, dikongsi pada akaun media sosial Putera dan Puteri Wales pada Hari Ibu di UK, telah , memicu spekulasi dan teori konspirasi secara talian.

Puteri Kate bukan satu-satunya ahli keluarga terdekat Putera William yang didiagnosis dengan kanser. pada bulan Februari.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.