2024 TIME Earth Awards Gala

(SeaPRwire) –   Reka bentuk menerima Anugerah Bumi TIME pada Rabu, yang diberikan kepadanya oleh pelakon Jodie Comer, yang memuji komitmen Hearst terhadap kelestarian melalui kesederhanaan.

Hearst menyatakan bahawa kagum itu adalah timbal balik. “Ahli seni dan saintis memegang kunci penting untuk mengeluarkan kita dari masalah yang telah kita buat sendiri,” katanya sebelum membincangkan semangatnya untuk tenaga bersih.

Hearst telah menyelitkan kelestarian ke dalam amalan syarikatnya – syarikatnya menjual beg tangan berdasarkan permintaan, dan sentiasa mencari cara baru untuk mengurangkan sisa dalam pembungkusan dan kain. Pada tahun 2019, beliau melancarkan pameran catwalk pertama yang neutral karbon.

“Dalam perjalanan kelestarianku, saya telah menemui kudus saya apabila saya memahami bahawa kelestarian adalah isu tenaga. Bahawa kita tidak boleh terus menggerakkan dunia ini dengan majoriti bahan api fosil.”

Hearst berkata beliau gembira dengan peralihan ke penggunaan sumber tenaga alternatif yang lebih meluas, dan beliau berkata beliau terinspirasi oleh kemajuan saintifik dalam penggabungan nuklear. Tetapi beliau juga bercakap tentang tenaga dan keazaman yang diperlukan untuk mengekalkan pergerakan, dengan menambah bahawa beliau melihat peranan sebagai “katalis” untuk generasi pemimpin berikutnya.

“Jangan hanya minum minuman terakhir yang putus asa di bar. Mari kita menjaga dan memulihara, meremajakan apa yang kita miliki, kerana ada minda muda cerdas memberikan diri mereka kepada sebab iklim.”

TIME Earth Awards dibentangkan oleh Galvanize Climate Solutions, Amazon, Deloitte, Delta Air Lines.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.