(SeaPRwire) –   TORONTO, Nov. 16, 2023 – Malam ini di The Distillery Historic District di Toronto, lebih daripada 3,000 orang berkumpul apabila Santa memimpin hitungan mundur untuk secara rasmi menghidupkan pokok Krismas berusia 56 kaki yang direka bentuk oleh Christian Dior Parfums, dan mengisytiharkan The Distillery Winter Village 2023 secara rasmi dibuka.

Pada 16 November, The Distillery Winter Village 2023 secara rasmi dilancarkan dengan pencahayaan pokok Krismas megah berusia 56 kaki, direka bentuk oleh Christian Dior Parfums. Pokok itu dihiasi dengan 1,200 hiasan berkilauan putih dan emas, kupu-kupu emas bercahaya, dan bintang terkenal Dior. Dianggarkan lebih daripada 4,000 jam kerja kraftangan telah digunakan untuk mereka bentuk pokok itu.

The Distillery Winter Village di The Distillery Historic District di Toronto berjalan sehingga 7 Januari 2024 dan telah menerima pengiktirafan global sebagai pasar Krismas teratas. Untuk tiket dan butiran acara, lawati www.thedistillerywintervillage.com. (CNW Group/The Distillery Historic District)

Pokok megah itu berdiri dengan bangganya sebagai pusat tumpuan The Distillery Winter Village di Trinity Square – pokok tertinggi yang pernah dipamerkan di acara itu.

Mengambil inspirasi daripada kempen Krismas Christian Dior Parfums yang dibintangi Anya Taylor-Joy oleh Benoît Delhomme dan motif Krismas emas yang dicipta untuk Dior oleh artis Itali Pietro Ruffo, Pokok Krismas Dior membawa penonton ke perjalanan khayalan yang diilhamkan oleh Taman Tuileries terkenal di Paris. Pangkalan pokok menampilkan botol wangi Christian Dior Parfums di atas tiang emas bercampur bintang dan salji Dior. Pokok itu sendiri dihiasi dengan 1,200 hiasan berkilauan putih dan emas, kupu-kupu emas bercahaya, dan bintang terkenal Dior. Dianggarkan lebih daripada 4,000 jam kerja kraftangan telah digunakan untuk mereka bentuk pokok itu.

“Untuk tahun kedua, The Distillery Historic District ingin mengucapkan terima kasih kepada Christian Dior Parfums kerana mereka bentuk pokok lain yang menakjubkan, berfungsi sebagai titik tumpuan yang sempurna untuk pasar Krismas kami,” kata Rik Ocvirk, Naib Presiden The Distillery Restaurants Corp. dan Pengarah Pengalaman dan Acara. “Apabila pengunjung memasuki The Distillery Winter Village dan melihat pokok hebat ini, mereka akan segera merasakan romantik dan nostalgia Krismas.”

The Distillery Winter Village kini berjalan sehingga 7 Januari 2024, dan dianggap secara meluas sebagai pasar Krismas teratas di Kanada, menarik lebih daripada 750,000 pengunjung dari seluruh dunia.

The Distillery Winter Village menawarkan pengalaman pasar Krismas luar yang tidak terlupa dengan tidak kekurangan momen ajaib untuk dirakam, membeli-belah untuk semua orang dalam senarai anda, makanan pasar yang sedap, ruang terbuka dan api unggun yang selesa, Santa dan Elf-elf yang ceria, nyanyian koir Krismas harian, dan sambutan Tahun Baru yang berakhir dengan kembang api di atas Trinity Square.

Pengunjung digalakkan menggunakan pengangkutan awam, perkhidmatan teksi atau basikal/berjalan kaki ke The Distillery Winter Village kerana tempat letak kereta sangat sangat terhad disebabkan pembinaan dan pembangunan di kawasan itu. Untuk butiran, lihat .

MAKLUMAT TIKET

Baru tahun ini, The Distillery Winter Village dengan sukacitanya melancarkan empat peringkat tiket:

Tiket Kemasukan Umum: $15 (Cukai barang dan perkhidmatan dimasukkan*)

 • Tidak boleh dikembalikan
 • Tidak boleh dipindahkan

Tiket Flex: $18 (Cukai barang dan perkhidmatan dimasukkan*)

 • Tidak boleh dikembalikan
 • Membolehkan anda menukar tiket anda ke tarikh akan datang tanpa caj tambahan, sebanyak dua kali
 • Perubahan tiket perlu dibuat sebelum 11.59 malam sehari sebelum lawatan anda yang dijadualkan
 • Perubahan tiket tertakluk kepada ketersediaan tarikh dan slot masa yang anda pilih

Kemasukan Pintu Ekspres: $30 (Cukai barang dan perkhidmatan dimasukkan*)

 • Tidak boleh dikembalikan
 • Lalui barisan dan masuki melalui tanda Kemasukan Ekspres di semua pintu
 • Membolehkan anda membuat perubahan tiket tanpa caj tambahan
 • Perubahan tiket boleh dibuat sehingga masa kemasukan lawatan anda yang dirancang
 • Akses dijamin walaupun tarikh/masa baru anda yang dipilih sudah habis terjual

Tiket Kombo: $45 (Cukai barang dan perkhidmatan dimasukkan*)

 • Satu (1) tiket ke
 • Satu (1) akses hari yang sama ke The Distillery Winter Village
 • Peluang foto bersama Santa atau Mrs. Klaus, koko panas percuma dan lebih!
 • Lalui barisan dan masuki melalui tanda Kemasukan Ekspres di semua pintu
 • Tidak boleh dikembalikan, tidak boleh dipindahkan
 • Simpanan lebih daripada $20 setiap orang
 • Sesuai untuk tetamu berusia 10 tahun ke atas. Kanak-kanak 9 tahun dan bawah boleh masuki The Distillery Winter Village percuma. Untuk kanak-kanak 9 tahun dan bawah, sila lawati laman web untuk membeli tiket secara terus.

Kanak-kanak berusia 9 tahun ke bawah dibenarkan masuk percuma.
*fi pemprosesan tiket tidak dimasukkan

Tiket hanya diperlukan pada hari Jumaat hingga Ahad bermula pada 4.00 petang dan dari 18 Disember – 31 Disember selepas 4 petang, dengan beberapa pengecualian.

Rujuk laman tiket untuk mempelajari lebih lanjut mengenai peringkat tiket, bila anda memerlukan tiket (dan bila tidak), dan waktu operasi di .

Rakan Amal
Tahun ini, The Distillery Winter Village dengan sukacitanya bekerjasama dengan tiga amal tempatan: , dan . Keuntungan dari jualan tiket malam pembukaan akan disalurkan kepada ketiga-tiga amal ini.

Jangan lupa mengikuti The Distillery District di media sosial untuk terkini:

, #DistilleryWinterVillage.

Panduan Program The Distillery Winter Village 2023

Untuk butiran acara penuh dan untuk membeli tiket, layari .

Membeli-belah Krismas
Pembeli Krismas boleh mencari hadiah yang sempurna untuk semua orang dalam senarai mereka: fesyen gaya untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak, hiasan rumah, aksesori dan perhiasan buatan tangan, hadiah makanan gourmet, seni unik, produk dan perkhidmatan penjagaan diri yang menenangkan, dan lebih lagi.

Selain daripada 85+ pedagang, restoran dan kedai kopi tempatan sepanjang tahun, dijangka akan mendapati tambahan tujuh khemah vendor musim sejuk menawarkan barang hadiah unik.

Makanan dan Penginapan
The Distillery Historic District sentiasa menjadi destinasi makanan untuk peminat makanan dan The Distillery Winter Village tidak akan mengecewakan. Selain daripada 16 restoran kekal (sesetengah dengan ruang terbuka panas), enam kedai kopi dan kedai khas, terdapat 23 khemah makanan luar dan 11 pengalaman bar luar. BARU tahun ini, bar Feliz Navidad di Archeo patio akan menghidangkan taco tradisional Meksiko dan churros dari Pancho’s Bakery.

Beberapa makanan yang dijangka di The Distillery Winter Village tahun ini termasuk: donat, churros, taco, empanada, ayam rempah, pierogi, poutine, Pastel de Nata, pretzel, pancake mini, kapas manis, keju goreng, raclette, makaroni keju, BBQ, frites, crêpes dan lebih banyak lagi!

Peluang Foto Krismas
The Distillery Winter Village adalah mimpi menjadi kenyataatan bagi mereka yang ingin menghidupkan suasana Krismas dengan tidak terhitung jumlah momen ajaib untuk dirakam, berkongsi dengan keluarga dan rakan-rakan, dan mengingat semula Krismas masa lalu.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)