Bridging Languages and Abilities: Ćirilica Studio's Neuro Dubbing Service Transforms the Media Landscape

(SeaPRwire) –   Membawa Era Baru Kandungan Global

BELGRADE, Serbia, Nov. 13, 2023 — , sebuah bintang yang sedang meningkat dalam bidang penjelmaan audio-visual, telah memperkenalkan jenis perkhidmatan baru – – yang melibatkan suara kandungan melalui sintesis ucapan.

Teknologi NeuroDubbing

Perkhidmatan ini dibangunkan melalui kerjasama dengan syarikat teknologi tinggi Austria. Proses terkini ini melibatkan sintesis ucapan untuk mencipta suara berjenama unik, membolehkan pelanggan berhubung dengan penonton mereka dan menyampaikan nilai-nilai mereka secara global. Keahlian bersama jurutera bunyi berpengalaman, ahli bahasa, jurutera dan pereka bunyi membolehkan kandungan direalisasikan menggunakan suara audio semula jadi yang kaya dengan intonasi dan tidak dapat dibezakan daripada ucapan manusia.

NeuroDubbing berjaya digunakan dalam dubbing dokumentari, permainan komputer, video korporat dan mencipta gambaran bunyi dalam 25 bahasa.

Kesan Terhadap Industri Media

Perkhidmatan baru dari Ćirilica Studio menawarkan peluang yang besar bagi industri media. Pertama, ia menggalakkan penciptaan persekitaran yang lebih inklusif bagi individu dengan keupayaan terhad. Proses mencipta gambaran bunyi menjadi lebih pantas dan kurang mahal, yang menyumbang kepada pengurangan halangan digital. Kedua, ia meningkatkan produktiviti dan mengurangkan kos menyuarakan kandungan audiovisual sebanyak 40%. Ketiga, pelbagai bahasa yang disokong membuka peluang baru bagi pencipta filem, pengedar dan syarikat untuk meluaskan penonton global mereka.

Kirill Lysko, Ketua Pegawai Eksekutif Ćirilica Studio, berkongsi perspektifnya: “Studio kami ditubuhkan dengan visi jelas – untuk menjadi pusat penjelmaan di mana kreativiti, inovasi dan kepakaran menjadi tumpuan. Kami memahami cabaran industri kami, dan penggunaan teknologi sintesis ucapan adalah penyelesaian kepada banyak daripadanya. Misi kami adalah untuk mengatasi halangan bahasa dan membuat kandungan yang menarik dapat diakses oleh semua orang.”

NeuroDubbing dari Ćirilica Studio mewakili langkah revolusi dalam bidang penjelmaan kandungan audio, menjadikannya lebih mudah diakses, kurang mahal dan inklusif. Ia dijangka memberi kesan besar kepada industri media, dengan menyediakan peluang baru bagi pencipta kandungan dan memperkaya pengalaman menonton penonton di seluruh dunia.

Nota Editor:

Tentang Ćirilica Studio: Ćirilica Studio adalah pembekal utama penjelmaan kandungan audio-visual Eropah Timur. Dengan teknologi maju dan pasukan pakar, dedikasi studio terhadap perkhidmatan cemerlang bergaung di seluruh dunia.

Logo:

Maklumat hubungan:
SYARIKAT: Ćirilica Studio
NAMA: Nadine Ravina
NOMBOR TELEFON: +381 62 303122
PR:
KERJASAMA:

LAMAN WEB:

SUMBER Ćirilica Studio

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)