FAZE CLAN CELEBRATES REACHING 10 BILLION VIEWERS ON GIPHY

(SeaPRwire) –   FAZE CLAN BECOMES ONLY GAMING AND ESPORTS BRAND TO EVER SURPASS THIS MAJOR MILESTONE

LOS ANGELES, Nov. 16, 2023 — Hari ini, FaZe Holdings, Inc. (FaZe Clan), salah satu organisasi permainan video dan sukan elektronik yang paling terkenal dan berpengaruh di dunia, merayakan tonggak digital utama dengan mencapai lebih daripada 10 bilion tontonan di GIPHY, platform yang menganimasikan perbualan seharian dengan koleksi GIF dan stiker terbesar di dunia. FaZe Clan dan GIPHY bangga bekerjasama untuk menunjukkan kuasa dan kesan nama FaZe yang pengguna platform masih berminat untuk terlibat.

Alami Maklumat Berita Pelbagai Saluran penuh interaktif di sini:

FaZe Clan

GIF dan stiker FaZe mencatatkan lebih daripada 6 juta penggunaan setiap hari oleh pengguna GIPHY yang berkongsi kandungan ini melalui pesanan, Snapchat, Cerita Instagram dan saluran digital tambahan. FaZe Clan telah merekabentuk dengan bijak laman GIPHYnya dengan kandungan yang kekal seperti logo ikonik ditambah ia telah mencipta kandungan yang memenuhi carian platform popular seperti cuti, hari jadi dan acara masa kini di mana pengguna dan peminat FaZe boleh dengan mudah menggunakan koleksi FaZe untuk mengekspresikan diri secara kreatif dalam perbualan harian mereka.

Dengan mencapai tonggak ini, FaZe Clan adalah satu-satunya jenama permainan video dan sukan elektronik untuk mencapai 10B tontonan, melampaui jenama dan harta intelek serupa termasuk Playstation, Minecraft, Fortnite, dan League of Legends. FaZe Clan kini berada di kalangan nama-nama berpengaruh global termasuk , , dan lebih yang tergolong dalam kategori ini.

Lihat Saluran FaZe Clan x GIPHY untuk lebih banyak!

MENGENAI GIPHY
Diasaskan pada 2013, . ialah platform perhubungan visual di mana beribu-ribu artis, jenama, dan rakan kongsi kandungan membuat ungkapan harian menjadi lebih bergerak. GIPHY membenarkan anda mencari, menemui, dan berkongsi GIF, Klip, dan Stiker kegemaran anda untuk membuat perbualan anda lebih positif, lebih bermakna, dan lebih anda. Selain itu, GIPHY Studios bekerjasama dengan jenama, pengaruh, dan selebriti untuk membantu menceritakan kisah mereka dan mencipta kreatif berinspirasikan GIF terbaik. Diperoleh oleh pada 2023, platform GIPHY mencapai lebih daripada 1 bilion pengguna setiap hari di mana ia menyediakan lebih daripada 10 bilion bahan pendek setiap hari. Untuk maklumat lanjut, lawati atau ikuti kami di,,, dan @GIPHY.

MENGENAI FAZE CLAN
FaZe Holdings Inc. (Nasdaq: FAZE) (“FaZe Clan”) adalah salah satu organisasi permainan video dan sukan elektronik yang paling terkenal dan berpengaruh di dunia. Dicipta oleh pemain video, untuk pemain video, FaZe bermula pada 2010 oleh kumpulan kanak-kanak internet yang menukarkan kegilaan mereka ke jalan kerjaya berjaya dan membentuk komuniti setia sepanjang perjalanan. Hari ini, FaZe Clan mewakili senarai pelakon kreatif yang bertujuan untuk memberi inspirasi kepada generasi akan datang dalam merealisasikan impian mereka.

FaZe beroperasi merentasi beberapa bidang direka untuk mereka bentuk semula permainan video, sukan, budaya dan hiburan. FaZe telah bekerjasama dengan jenama berkualiti tinggi seperti Porsche, GHOST® dan McDonald’s, dan kolaborasi fesyen dan gaya hidup memecah rekod bersama Nike, Takashi Murakami, Lyrical Lemonade dan lebih – semuanya berpusat pada kolektif bakat teratas dengan permainan video berakar pada inti. Mencapai lebih daripada 500M pengikut di seluruh platform media sosial global, senarai FaZe terdiri daripada pemain video, penstriman, pencipta kandungan dan profesional sukan elektronik terkemuka yang dikenali untuk menghasilkan kandungan asli dan mengejutkan.

Kandungan mana-mana laman web dirujuk atau disambung dalam komunikasi ini tidak dimasukkan ke dalam, atau sebahagian daripada, komunikasi ini. Untuk maklumat lanjut, lawati , dan ikuti FaZe Clan di , , , , dan .

Hubungan Media:

FaZe Clan:
GIPHY:

SUMBER FaZe Clan

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)