Emma -- The Sleep Company Opens the Doors to Its First German Store
  • Kedai runcit utama jenama tidur ini terletak di pusat Cologne.
  • Kedai-kedai sendiri Emma merupakan sebahagian daripada strategi runcit yang lebih luas syarikat itu.
  • Pembukaan rasmi kedai akan berlangsung pada hari Sabtu, 18 November.

(SeaPRwire) –   COLOGNE, Jerman, Nov. 17, 2023Emma – The Sleep Company, jenama tidur terbesar di dunia secara langsung kepada pengguna, membuka kedai Jerman pertamanya di salah satu jalan membeli-belah utama Cologne, Mittelstraße. Projek ini menandakan era baru perkembangan bagi syarikat tidur — selepas mengubah suai sepenuhnya industri tidur secara langsung kepada pengguna di seluruh dunia, Emma kini merevolusikan runcit dengan kedai-kedainya sendiri.

Kedai Emma di Cologne, Jerman

Ruang unik ini menampilkan pelbagai dan julat meluas produk tidur Emma, termasuk katil, bantal dan katil. Kedai baru ini memberikan peluang yang hebat bagi pelanggan untuk melihat, menyentuh dan mengalami produk Emma ini sebelum pembelian. Pakar tidur akan hadir untuk menerangkan teknologi di sebalik produk terpuji Emma, dan membantu pengunjung mengenal pasti mana yang paling sesuai dengan keperluan mereka.

“Membuka kedai Emma Store pertama kami di Jerman merupakan lagi satu tonggak bersejarah dalam perjalanan kami untuk menjadi jenama tidur global nombor satu di dunia,” kata Manuel Müller, Pengasas Bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif Emma – The Sleep Company. “Kami mempunyai lebih banyak pembukaan kedai yang dirancang di seluruh Eropah nanti tahun ini, dan pada tahun 2024,” tambah Müller.

Pembukaan rasmi kedai Cologne akan berlangsung pada hari Sabtu, 18 November. Selain daripada produk Emma, pengunjung boleh mengharapkan roda keberuntungan, bilik foto, dan peluang untuk memenangi hadiah.

Untuk maklumat lanjut mengenai Emma – The Sleep Company, sila lawati

Mengenai Emma – The Sleep Company
Emma – The Sleep Company ialah syarikat yang dikendalikan oleh pengasas dan jenama tidur langsung kepada pengguna terkemuka di dunia. Diasaskan pada tahun 2013 oleh Dr. Dennis Schmoltzi dan Manuel Mueller di Jerman, syarikat ini aktif di lebih 30 negara dan mencapai perolehan sebanyak EUR 873 juta (USD 948 juta) pada tahun 2022, kadar pertumbuhan sebanyak 35 peratus daripada tahun sebelumnya. Produk Emma® dijual melalui pendekatan pelbagai saluran, termasuk D2C/online, pasaran, dan lebih 3,500 kedai fizikal. Emma berjaya bekerjasama dengan lebih 200 pengedar. Kakitangan 1,000+ Emma bekerja di seluruh dunia, dengan pejabat di Frankfurt (Jerman), Manila (Filipina), Lisbon (Portugal), Mexico City (Mexico), dan Shanghai (China).

Gambar –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)