NCSOFT at G-STAR 2023: Unleashing New Global Line-ups Across Various Genres

(SeaPRwire) –   Di G-STAR, Moonyoung Choi dari NCSOFT menyatakan, “Kami di NCSOFT telah mengabdikan diri untuk memperagakan pelbagai pengalaman yang menyeronokkan di G-STAR.”

Pengarah eksekutif untuk LLL, BATTLE CRUSH, dan Project BSS naik ke pentas untuk memperkenalkan bangunan main tangan yang boleh dimainkan masing-masing.

THRONE AND LIBERTY, Project G, dan Project M juga mendedahkan trailer terbaru dan akan berkongsi kemajuan pembangunan semasa acara di lokasi.

PANGYO, Korea Selatan, 16 November 2023 — NCSOFT, penerbit dan pembangun permainan global terkemuka, hari ini mendedahkan barisan global baru semasa acara “Opening Speech” di G-STAR 2023 di Busan, Korea, berlangsung dari 16 hingga 19 November.

NCSOFT Logo (PRNewsfoto/NCSOFT)

Semasa “Opening Speech”, pengarah eksekutif untuk setiap barisan mempersembahkan trailer baru dan memperkenalkan projek masing-masing kepada penonton.

Trailer Rasmi untuk ‘G-STAR 2023’

  • LLL:
  • BATTLE CRUSH:
  • Project BSS:
  • THRONE AND LIBERTY:
  • Project G:
  • Project M:

Untuk kit media, termasuk skrin baru dan imej kunci, .

Moonyoung Choi, Pegawai Pengurusan Pembangunan Utama di NCSOFT, berkata: “Seluruh pasukan pembangunan kami, dan NCSOFT secara keseluruhan, telah mengabdikan diri untuk memperagakan pelbagai pengalaman yang menyeronokkan dalam pelbagai genre di sini di G-STAR.” Beliau menekankan lebih lanjut: “Memajukan masa depan, kami akan terus komited untuk menyampaikan permainan yang hebat dengan mengekalkan komunikasi yang rapat dan berkongsi kemajuan pembangunan kami dengan peminat kami.”

LLL, BATTLE CRUSH, Project BSS: Pengarah Eksekutif Memperkenalkan Bangunan Main Tangan Secara Langsung di Pentas

Di G-STAR tahun ini, NCSOFT membawa pengalaman main tangan untuk tiga projek: penembak ‘ LLL, ‘ pergaduhan tindakan ‘ BATTLE CRUSH,’ dan permainan peranan pengumpulan ‘ Project BSS. ‘

LLL adalah MMO penembak dunia terbuka yang meluas yang menjemput pemain untuk terlibat dalam pertempuran hebat dalam alam sekitar yang luas dan dinamik, memberi mereka kebebasan untuk menjelajah sesuka hati. Seeder Jaehyun Bae, dalam mempersembahkan trailer rasmi barunya, menekankan keunikan LLL, dengan menyatakan: “Anda boleh menanam diri dalam dunia terbuka, memegang pelbagai senjata dan kombinasi kemahiran. Inilah ciri unik LLL, menawarkan pengalaman permainan penembakan yang tidak terbanding kepada pemain.”

BATTLE CRUSH, tajuk Nintendo Switch pertama NCSOFT, adalah pergaduhan tindakan penuh aksi yang menarik minat pemain di seluruh dunia. Kapten Hyungsuk Kang berkata: “Ia menyajikan pergaduhan bergelut yang menarik, dinamik, terutamanya apabila melaksanakan kombo serangan tepat untuk melancarkan musuh ke udara, atau bahkan ketika melarikan diri dari kawasan mengecil dan melompat dengan selamat ke zon selamat.” Beliau menyatakan lebih lanjut: “Saya berharap pemain kami akan menikmati pengalaman menjadi pesaing terakhir dengan memanfaatkan operasi pasukan strategik dan kombinasi item mahir.”

Project BSS adalah IP baru yang menawarkan gaya permainan direka semula, menggunakan alam semesta Blade & Soul yang kaya. Kapten Kihwan Koh menekankan: “Berlandaskan kenikmatan asas permainan RPG koleksi, ia secara licin mengintegrasikan tindakan dan petualangan yang diubah suai untuk permainan medan, menggalakkan komunikasi dan kenikmatan di kalangan pemain.” Beliau menjelaskan lebih lanjut: “Permainan ini mempamerkan formasi pasukan strategik yang mampu menyesuaikan diri dengan alam pertempuran dan keadaan dinamik, bersama-sama dengan pertempuran taktikal yang meningkatkan keghairahan mengumpul dan menggabungkan unsur-unsur.”

TL, Project G, Project M: Terokai Trailer Baru dan Terokai Status Pembangunan Terkini

THRONE AND LIBERTY (TL), MMPROG bendera yang sangat dinanti-nantikan, mendedahkan trailer terbarunya di “Opening Speech”, sebelum pelancarannya secara rasmi di Korea pada 7 Disember. Pengurus Projek Jongok Ahn akan memperagakan permainan demo bahasa Korea TL ciri-ciri utamanya di saluran YouTube NC pada 1 petang pada 18 November (GMT/UTC+9) semasa G-STAR. Persembahan ini akan memberikan pandangan ke dalam perubahan terkini yang telah TL terima, termasuk dungeon solo, dungeon 6-pihak, dan serangan kumpulan. Selain itu, pelbagai acara di lokasi dirancang untuk pengunjung.

Tambahan pula, trailer baru didedahkan untuk ‘ Project G ‘ MMORTS dan tajuk pengalaman interaktif ‘ Project M. ‘ Project G sedang dalam pembangunan untuk PC dan platform mudah alih, manakala Project M direka untuk konsol dan PC. Wawasan lanjut mengenai kemajuan projek-projek ini akan dikongsi semasa “Upcoming Project Interview” bahasa Korea yang dijadualkan pada 1:30 petang pada 17 November (GMT/UTC+9) di YouTube dan di venue G-STAR.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Saluran Rasmi & Pautan

  • Halaman NCSOFT ‘G-STAR 2023’:
  • Saluran YouTube Rasmi:

Tentang NCSOFT

NCSOFT, beribu pejabat di Pangyo, Korea, adalah penerbit dan pembangun permainan massa pelbagai pemain (MMO) terkemuka di dunia, termasuk francais kritikal diakui Lineage®, AION®, Blade & Soul®, Guild Wars®. Dengan kira-kira 5,000 pekerja di seluruh dunia, NCSOFT bertujuan untuk memberikan keseronokan untuk semua orang, di mana-mana di dunia. Maklumat lanjut boleh didapati di .

SUMBER NCSOFT

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)