Gigi Hadid; Ayo Edebiri; Anna Wintour; Jordan Roth

(SeaPRwire) –   Seorang editor fesyen pernah berkata, dan pada malam Isnin, ia kelihatan bahawa kebanyakan tetamu telah mengambil nasihat bijaknya. Malam ini, tangga Muzium Metropolitan kelihatan penuh berkembang, apabila tetamu terkenal seperti pelakon The Bear Ayo Edebiri, penerbit teater Jordan Roth, dan pelakon Demi Moore tiba untuk karpet merah acara itu dalam kostum bunga yang dramatik yang akan kelihatan seolah-olah di sebuah taman.

Kumpulan bunga segar gaya posy ini datang sebagai respon kepada tema untuk majlis tahunan itu, “Taman Masa”, yang sendirinya diilhamkan oleh pameran Institut Kostum baharu, “Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”. Walaupun acara itu mengambil tajuknya daripada cerita dystopian J.G. Ballard pada tahun 1962 dengan nama yang sama, kebanyakan tetamu memilih untuk menghayati tema pameran tentang alam semula jadi dan terutamanya bunga apabila datang ke karpet merah malam itu, menghasilkan beberapa

Penyanyi dan pelakon Cynthia Ervio membawa kuasa bunga secara harfiah apabila beliau tiba di karpet merah dalam skirt suit Thom Browne yang diliputi dengan ephemera taman seperti kelopak mawar merah jambu dan replika kupu-kupu, belalang suci, dan lipas. Sementara itu, supermodel Gigi Hadid meniru zaman Hollywood Lama dalam gaun putih dan hitam Thom Browne dengan korset berhias dan tarikan panjang yang dramatik diliputi dengan mawar kuning manis, yang dipadankan dengan bibir merah terang. Dan pasangan Morgan Spector dan Rebecca Hall membuat kes untuk bunga “dia dan dia” dengan dua pendekatan yang sangat berbeza terhadap bunga; Spector menonjolkan diri dalam jaket berdobel merah popi dengan bunga besar di dasinya, membuktikan bahawa pakaian lelaki tidak boleh diketepikan dari perbualan bunga, manakala Hall memakai gaun lembut ungu Danielle Frankel, dihiasi dengan hiasan yang mengingatkan pada bunga yang direka.

Di bawah, kami telah mengelompokkan gaya bunga segar dari Met Gala 2024.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Gigi Hadid dalam Thom Browne

The 2024 Met Gala Celebrating

Morgan Spector dalam Willy Chavarria dan Rebecca Hall dalam Danielle Frankel

The 2024 Met Gala Celebrating

Demi Moore dalam Harris Reed

The 2024 Met Gala Celebrating

Ayo Edebiri dalam kostum Loewe

The 2024 Met Gala Celebrating

Jordan Roth dalam Valentino

Anna Wintour dalam Loewe

The 2024 Met Gala Celebrating