Michael Shannon attends The 2024 Met Gala Celebrating

(SeaPRwire) –   Aksesori terbaik dari adalah semua itu dan sekantung keripik—secara harfiah. Pada hari Senin pertama bulan Mei, pelakon Michael Shannon menyandingkan setelan klasiknya dengan tas tangan yang lucu dari yang menyerupai kantung keripik kentang.

Tas itu, yang dimaksudkan untuk terlihat seperti wadah keripik kentang yang sudah hampir habis, sebenarnya terbuat dari kulit lembu berkilat dan hadir dalam tiga warna atau “rasa” yang berbeda: kuning untuk keju dan bawang, merah untuk cabai, dan biru untuk garam dan cuka. Walaupun rasa tas itu mungkin sesuai dengan keripik nyata, harganya jelas lebih mahal—satu tas keripik oleh Balenciaga akan menghabiskan uang sebesar $1,850.

Aksesori berbau humor ini adalah contoh lain dari selera humor unik direktur kreatif Demna dalam fashion; di masa lalu, Demna telah mengadaptasi desain tas belanja Ikea, mengubah tas plastik populer mereka menjadi tas kulit mewah yang hampir identik, meskipun mahal. Satu hal yang pasti—tas Balenciaga ini membuat karpet merah Met Gala jauh lebih nikmat.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.