close up hands business concept Virtual Event Services Provider Xcyte Digital Begins Trading on the TSX Venture Under the Ticker XCYT

(SeaPRwire) –   POMPANO BEACH, FL / November 15, 2023 / (TSXV:XCYT) (“Xcyte” atau “Syarikat”) penyedia teknologi acara maya dan pembangunan peristiwa maya yang mengumpul dan membangunkan perkhidmatan langganan pelbagai platform bernilai tinggi dan kos efektif untuk menganjurkan acara maya, mengumumkan bahawa ia telah memulakan perdagangan sebagai pengeluar awam di Bursa Saham Venture TSX (“TSX-V”) di bawah simbol XCYT.

“Menyiapkan penyenaraian kami di Bursa Saham Venture TSX dan pembiayaan terlebih bayar yang baru-baru ini mewakili titik perubahan penting dalam evolusi Syarikat,” kata CEO Xcyte Digital Randy Selman. “Kami berharap untuk terlibat dengan pasaran modal Kanada dan komuniti pelabur sebagai kami terus membesar perniagaan kami. Bagi pihak pasukan di Xcyte Digital, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada TSX Venture serta pelabur semasa dan baru kami, terutamanya mereka yang menyertai pembiayaan terakhir kami, atas sokongan mereka.”

Syarikat akan menyertai upacara pembukaan pasaran TSXV pada 20 November 2023.

Penggunaan Perkhidmatan Native Ads Inc.

Pada 15 November, Xcyte menggunakan perkhidmatan Native Ads Inc. untuk melaksanakan kempen pemasaran media digital yang menyeluruh bagi Syarikat. Kempen iklan digital programik ini akan berjalan untuk fasa permulaan sehingga enam bulan dengan kos kira-kira AS$50,000 dan termasuk penciptaan kandungan, pembangunan laman web, pembelian dan pengedaran media, pembangunan kreatif iklan, laporan dan pengoptimuman kempen.

Mengenai Xcyte Digital Inc.

Kami memahami keperluan pelanggan kami, dan kami sentiasa meletakkan mereka terlebih dahulu – tidak kira saiz atau kerumitan. Pelanggan kami mempercayai kami untuk menyediakan penyelesaian kreatif bagi cabaran paling rumit mereka, untuk melaksanakan acara secara profesional dan tanpa cela, dan untuk melakukan ini sambil mengamalkan ketelitian yang tinggi apabila perlu. Ia sebahagian daripada komitmen perkhidmatan kami. Kami menyampaikan piawaian keunggulan, kualiti dan profesionalisme yang lebih tinggi dan menawarkan kepakaran teknikal kelas dunia untuk menyokong keperluan mencabar pelanggan kami. Kami bekerjasama dengan pelanggan kami untuk menghasilkan acara maya yang lancar dan menarik yang dapat memberi inspirasi kepada para peserta. Portfolio teknologi kami, tahap perkhidmatan, pengalaman industri, perhatian terhadap perincian, dan menjangkakan cabaran adalah sebab utama kami mengekalkan hubungan jangka panjang dengan pelanggan kami. Kami menjemput anda untuk bekerjasama dengan kami untuk acara anda yang akan datang. Kami menjamin para hadirin dan pemangku kepentingan anda akan terkesan.

Maklumat Prospektif

Beberapa kenyataan dalam kenyataan akhbar ini adalah prospektif dan bersifat prospektif. Kenyataan prospektif tidak berdasarkan fakta sejarah, tetapi harapan dan ramalan masa depan berdasarkan keadaan semasa dan oleh itu tertakluk kepada risiko dan ketidakpastian yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada hasil masa depan yang dinyatakan atau disangka. Kenyataan sedemikian hendaklah ditafsirkan dalam konteks risiko dan ketidakpastian semasa. Oleh itu, Pemeroleh tidak berkewajipan, dan dengan ini menafikan sebarang niat atau kewajipan, untuk mengemaskini atau menyemak semula kenyataan prospektif, sama ada disebabkan oleh maklumat baru, peristiwa masa depan atau sebaliknya, kecuali diperlukan oleh undang-undang yang berkuat kuasa.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Xcyte Digital Corp.
Randy Selman, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengarah
Telefon: (647) 777 7501
E-mel:

Hubungan Pelabur
Nikhil Thadani, Sophic Capital
E-mel:
Telefon: (647) 777 7501

Sama ada Bursa Saham Venture TSX atau Pembekal Perkhidmatan Pengawalannya (seperti yang ditakrifkan dalam dasar Bursa Saham Venture TSX) menerima tanggungjawab terhadap kecukupan atau ketepatan penerbitan ini.

SUMBER: Xcyte Digital Corp.

Pendedahan:

1) Penulis Artikel, atau ahli isi rumah atau keluarga penulis, tidak mempunyai sekuriti syarikat-syarikat yang dinyatakan dalam Artikel ini. Penulis menentukan syarikat mana yang akan dimasukkan dalam artikel ini berdasarkan penyelidikan dan pemahaman sektor.

2) Artikel ini dikeluarkan atas nama dan disponsori oleh Xcyte Digital Corp. Market Jar Media Inc. telah atau dijangka menerima daripada Native Ads Inc., ejen pemasaran digital Xcyte Digital Corp. tiga puluh lapan ribu enam ratus dolar Amerika untuk 26 hari (20 hari kerja).

3) Pendapat dan pendapat yang dinyatakan adalah pendapat penulis dan bukan Market Jar Media Inc., pengarah atau pegawainya. Penulis bertanggungjawab sepenuhnya terhadap kesahihan pernyataan. Penulis tidak dibayar oleh Market Jar Media Inc. untuk Artikel ini. Market Jar Media Inc. tidak dibayar oleh penulis untuk menerbitkan atau mengedarkan Artikel ini. Market Jar tidak secara bebas mengesahkan atau menyiasat semua maklumat tersebut. Tiada jaminan daripada Market Jar atau mana-mana sekutunya terhadap ketepatan atau kesempurnaan maklumat tersebut.

4) Artikel ini tidak menyediakan nasihat pelaburan. Semua pelaburan membawa risiko dan setiap pembaca digalakkan berunding dengan penasihat kewangan peribadi mereka. Sebarang tindakan yang diambil oleh pembaca adalah tanggungjawab mereka sendiri.

5) Market Jar Media Inc. dan pengarah, pegawai dan pekerjanya tidak memegang saham untuk mana-mana syarikat yang disebut dalam Artikel.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow) 

6) Dokumen ini mengandungi maklumat prospektif dan penyataan prospektif, dalam makna undang-undang pelaburan Kanada yang berkenaan, (secara kolektif, “penyataan prospektif”), yang mencerminkan jangkaan pengurusan terhadap pertumbuhan, pelan perniagaan dan peluang masa depan Xcyte Digital Corp., aktiviti yang dijangka dan penyataan lain mengenai peristiwa, keputusan atau prestasi masa depan. Di mana mungkin, perkataan seperti “meramalkan”, “merancang”, “sasaran”, “merancang”, “tidak menjangka”, “anggaran”, “ramalan”, “menjangka” atau “tidak menjangka”, “percaya”, “berniat” dan ungkapan serupa atau kenyataan bahawa tindakan, peristiwa atau keputusan tertentu “mungkin”, “boleh”, “akan” diambil, berlaku atau dicapai, atau variasi negatif atau tatabahasa yang sama atau yang serupa telah digunakan untuk mengenal pasti penyataan prospektif. Penyataan prospektif ini termasuk, antara lain, pernyataan berkaitan dengan: (a) potensi pendapatan berhubung dengan industri Xcyte Digital Corp .; (b) peluang pasaran; (c) rancangan perniagaan dan strategi Xcyte Digital Corp .; (d) perkhidmatan yang Xcyte Digital Corp. berniat untuk tawarkan; (e) sasaran dan matlamat projeksi Xcyte Digital Corp .; (f) harapan Xcyte Digital Corp. untuk menerima kelulusan bagi permohonan peraturan; (g) niat Xcyte Digital Corp. untuk mengembangkan operasinya ke bidang kuasa lain termasuk jangka masa untuk rancangan pengembangan itu; dan (h) Xcyte Digital Corp.