Alia Bhatt

(SeaPRwire) –   Alia Bhatt adalah . Beliau bukan sahaja salah satu pelakon terkemuka di dunia, dihormati kerana kerjaannya dalam industri filem India selama lebih satu dekad—beliau juga seorang wanita perniagaan dan dermawan yang memimpin dengan integriti.

Saya bertemu Alia di Heart of Stone, filem sulung bahasa Inggeris beliau. Walaupun terkenal, di set beliau bersikap rendah diri dan lucu. Terdapat keanggunan cara beliau menjalankan kerja: fokus, terbuka kepada idea, dan bersedia mengambil risiko kreatif. Salah satu adegan kegemaran saya dalam filem itu datang daripada improvisasi pada akhir pengambilan di mana beliau mengambil benang emosi dan terus dengannya.

Kekuatan Alia adalah keupayaan beliau untuk mencampur daya tarikan bintang filem dengan kesahihan dan kepekaan. Sebagai pelakon beliau bercahaya, dan sebagai individu beliau membawa keyakinan berakar umbi dan kreativiti yang membuat bintang serantau sebenar.

Harper adalah pengarah, penerbit, dan penulis

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.