Gaming55 peus Roundhill Announces Transfer of Exchange Listing of Roundhill Video Games ETF

(SeaPRwire) –   NEW YORK, Nov. 13, 2023 – Roundhill Investments (“Roundhill”) mengumumkan pemindahan senarai pertukaran Dana Patungan Permainan Video Roundhill (Ticker: NERD) dari NYSE Arca ke Nasdaq. Tidak dijangka ada tindakan pemegang saham kerana perubahan ini, dan pemindahan juga tidak dijangka menjejaskan perdagangan saham dana.

Roundhill Investments (PRNewsfoto/Roundhill Investments)

Perubahan yang ditetapkan di bawah ini dijangka berkuat kuasa selepas pembukaan pasaran pada 27 November 2023.

Nama Dana

Ticker

Pertukaran Semasa

Pertukaran Baharu

Roundhill Video Games ETF

NERD

NYSE Arca

NASDAQ

Mengenai Roundhill Investments:

Roundhill Investments ialah penasihat pelaburan berdaftar yang memberi tumpuan kepada menawarkan produk kewangan inovatif yang direka untuk menawarkan pendedahan kepada tema pelaburan yang menarik minat generasi pelabur akan datang. Untuk maklumat lanjut mengenai syarikat, sila lawati .

Pelabur harus mempertimbangkan objektif pelaburan, risiko, caj dan perbelanjaan dengan teliti sebelum melabur. Untuk prospektus atau ringkasan prospektus dengan maklumat lanjut mengenai ETF NERD sila panggil 1-855-561-5728 atau layari laman web . Baca prospektus dan ringkasan prospektus dengan teliti sebelum melabur.

Pelaburan melibatkan risiko, termasuk kemungkinan kehilangan modal asal. Syarikat permainan video menghadapi saingan sengit, domestik dan antarabangsa, mungkin mempunyai barisan produk, pasaran, sumber kewangan atau kakitangan yang terhad, mungkin mempunyai produk yang cepat usang, dan sangat bergantung kepada perlindungan hak paten dan harta intelek. Faktor-faktor sedemikian mungkin memberi kesan buruk kepada keuntungan dan nilai syarikat permainan video. Pelaburan dibuat dalam syarikat kecil dan sederhana saiz mungkin lebih volatil dan kurang cecair disebabkan sumber atau barisan produk terhad dan lebih peka kepada faktor ekonomi. Pelaburan dana akan tertumpu dalam industri atau kumpulan industri, dan nilai saham dana mungkin naik dan turun lebih daripada dana yang lebih pelbagai. Pelaburan asing melibatkan ketidakstabilan sosial dan politik, ketidakcairan pasaran, fluktuasi kadar pertukaran, volatiliti tinggi dan risiko peraturan yang terhad. Pasaran sedang membangun melibatkan risiko yang berbeza dan lebih besar, kerana saiznya lebih kecil, kurang cecair dan lebih volatil berbanding negara yang lebih maju. Saham depositori melibatkan risiko serupa dengan pelaburan dalam sekuriti asing, tetapi mungkin tidak memberikan pulangan yang tepat dengan saham asal. Sila lihat prospektus untuk butiran risiko ini dan lain-lain.

Roundhill Financial Inc. (d/b/a Roundhill Investments) berkhidmat sebagai penasihat pelaburan kepada ETF NERD dan ETF Roundhill lain (secara kolektif, “Dana Roundhill”). Dana Roundhill diedarkan oleh Foreside Fund Services, LLC yang tidak berkaitan dengan Roundhill Financial Inc, U.S. Bank atau mana-mana rakan kongsi mereka.

Nasdaq®, Indeks Perisian Permainan Video Global Nasdaq CTATM dan PLAYR2TM, ialah tanda dagangan Nasdaq, Inc. (yang dengan rakan kongsi dirujuk sebagai “Syarikat-syarikat”) dan dilesenkan untuk digunakan oleh Roundhill Investments. Produk(s) tidak diluluskan oleh Syarikat-syarikat berhubung kewajaran atau kesesuaiannya. Produk(s) tidak dikeluarkan, disokong, dijual atau dipromosikan oleh Syarikat-syarikat. Syarikat-syarikat tidak memberi jaminan dan tidak bertanggungjawab terhadap produk(s).

SUMBER Roundhill Investments

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)