17 1 Hello Group to Report Third Quarter 2023 Results on December 8, 2023

(SeaPRwire) –   BEIJING, Nov. 17, 2023 — Hello Group Inc. (NASDAQ: MOMO) (the “Company”), sebuah platform sosial dan hiburan mudah alih terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan keputusan kewangan tidak diaudit bagi suku ketiga berakhir 30 September 2023 sebelum pasaran AS dibuka pada Jumaat, 8 Disember 2023.

Pengurusan Hello Group akan menganjurkan sesi soal jawab bagi keputusan kewangan pada Jumaat, 8 Disember 2023, pada pukul 7:00 pagi Waktu Timur AS (8:00 malam Beijing / Hong Kong pada hari yang sama).

Maklumat Pendaftaran Awal

Peserta boleh mendaftar untuk sesi soal jawab dengan mengemudi ke . Setelah pendaftaran, setiap peserta akan menerima butiran untuk sesi soal jawab, termasuk nombor sambungan, kod laluan sesi soal jawab dan PIN unik akses. Sila sambung 10 minit sebelum sesi dimulakan.

Panggilan balik telefon bagi sesi soal jawab akan tersedia selepas tamatnya sesi soal jawab melalui 15 Disember 2023. Butiran sambungan untuk panggilan balik adalah seperti berikut:

U.S. / Canada:

1-855-883-1031

Hong Kong:

800-930-639

Kod Laluan:

10035226

Tambahan lagi, siaran langsung dan arkib web bagi sesi soal jawab akan tersedia dalam bahagian Hubungan Pelabur di laman web Hello Group di .

Mengenai Hello Group Inc.

Kami adalah pemain terkemuka dalam ruang sosial dan hiburan dalam talian di China. Melalui Momo, Tantan dan harta lain dalam portfolio produk kami, kami membolehkan pengguna untuk menemui hubungan baru, meluaskan sambungan sosial mereka dan membina interaksi bermakna. Momo ialah aplikasi mudah alih yang menyambungkan orang dan memudahkan interaksi sosial berdasarkan lokasi, minat dan pelbagai aktiviti rekreasi dalam talian. Tantan, yang ditambah ke dalam keluarga aplikasi kami melalui pengambilalihan pada Mei 2018, ialah aplikasi sosial dan temu janji terkemuka. Tantan direka bentuk untuk membantu penggunanya menemui dan menubuhkan sambungan romantik serta bertemu orang menarik. Kami juga mengendalikan beberapa aplikasi lain untuk memenuhi permintaan sosial dan hiburan yang berbeza dari pengguna kami.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Hello Group Inc.

Hubungan Pelabur
Telefon: +86-10-5731-0538
E-mel:

Christensen

Di China
Encik Eric Yuan
Telefon: +86-10-5900-1548
E-mel:

Di AS
Puan Linda Bergkamp
Telefon: +1-480-614-3004
E-mel:

SUMBER Hello Group Inc.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)