(SeaPRwire) –   Rita Case, Presiden, CEO, dan Dealer Prinsipal di Rick Case Honda di Davie, Florida, Memenangi Anugerah Tahunan ke-55 pada Pameran Automotif Pemborong Kebangsaan ke-107

(Las Vegas, NV, 3 Februari 2024) – Hari ini, Rita Case, presiden, CEO, dan dealer prinsipal di Rick Case Honda di Davie, Florida, telah diumumkan sebagai Pemborong Tahunan TIME 2024 pada Pameran Automotif Pemborong Kebangsaan (NADA) ke-107. Kini memasuki tahun ke-55, anugerah Pemborong Tahunan TIME merupakan salah satu penghormatan dan anugerah yang paling dihormati dan dicari-cari dalam industri automotif.

Case, juga CEO Kumpulan Pemborong Rick Case, dipilih kerana pencapaian cemerlangnya dalam industri automotif dan komitmennya yang tidak pernah goyah untuk memberi kesan positif kepada masyarakatnya. Case dan kumpulan pemborong automotifnya, kumpulan pemilikan dan pengendalian wanita terbesar di negara ini, telah memperkenalkan inisiatif jualan inovatif dan mengasaskan Pameran Kereta Antarabangsa Fort Lauderdale, yang telah meningkatkan profil pemborong-pemborong di rantau itu dan mengumpul wang untuk Kelab Kanak-kanak Lelaki & Perempuan Broward County sejak tahun 1990. Beliau telah mengumpul basikal untuk kanak-kanak yang memerlukan semasa cuti sejak 41 tahun lalu dan merupakan penaja pengasas 77 Rumah Habitat untuk Kemanusiaan di Selatan Florida.

Jessica Sibley, CEO TIME, dan Doug Timmerman, CEO Sementara dan Presiden Perkhidmatan Kewangan Pemborong Ally mengumumkan Case sebagai pemenang pada majlis yang menghargai semua 49 calon. Case dipilih daripada medan 16,000 pemborong berlesen merata negara.

“Di TIME, kami bangga untuk mengekalkan tradisi berdekad-dekad menghargai pemborong automotif yang memberi kesan positif dan menunjukkan dedikasi kepada masyarakat melalui anugerah Pemborong Tahunan TIME kami,” kata CEO TIME Jessica Sibley. “Kami gembira dapat terus mengekalkan tradisi ini menghargai sumbangan masyarakat bersama rakan kongsi kami di Ally.”

“Rita mewujudkan ciri-ciri yang direka untuk diiktiraf oleh Anugerah Pemborong Tahunan TIME – keazaman yang tidak dapat dipatahkan untuk membuat industri luar biasa ini lebih baik lagi dan menyokong penyebab yang menguatkan masyarakatnya,” kata Timmerman. “Beliau membuka jalan untuk wanita dalam perniagaan pemborong dan mencari cara inovatif untuk menjual kereta, sambil juga bekerja untuk memberikan mereka yang memerlukan segala-galanya daripada perumahan dan biasiswa kepada kesihatan dan pendidikan.”

Pemenang Anugerah Pemborong Tahunan TIME dan para finalis dipilih oleh panel daripada Institut Tauber untuk Operasi Global di Universiti Michigan. Panel ini memilih finalis dari setiap empat rantau NADA, dan akhirnya pemenang kebangsaan daripada para finalis tersebut.

Selain Case, para finalis Pemborong Tahunan TIME 2024 termasuk:

  • H. Lehman Franklin, Franklin Toyota, Statesboro, GA
  • Thomas Murphy, Falmouth Toyota, Bourne, MA
  • Brian O’Meara, Pusat Ford O’Meara Inc., Northglenn, CO
  • Daniel Wilson, Corwin Chrysler Dodge Jeep Ram, Fargo, ND

Sebagai penaja tunggal program Pemborong Tahunan TIME untuk tahun ke-13 berturut-turut, Ally akan memberikan geran kepada pertubuhan amal 501c3 yang layak dipilih oleh para calon, finalis, dan pemenang. Selama lebih satu dekad, Ally telah memberikan sumbangan berkaitan dengan program ini, berjumlah hampir AS$1 juta. Tahun ini, Ally akan memberikan AS$10,000 kepada amal pilihan Case dan AS$5,000 kepada setiap pertubuhan amal yang dipilih oleh empat finalis. Sebagai pengiktirafan pencapaian mereka, Ally juga akan memberikan AS$1,000 kepada amal pilihan bagi setiap 49 calon.

Untuk maklumat lanjut mengenai calon, finalis dan pemenang, sila lawati: .

Mengenai TIME

TIME ialah jenama media global berusia 100 tahun yang mencapai penonton gabungan sebanyak lebih 120 juta di seluruh dunia melalui majalah ikoniknya dan platform digital. Dengan akses tidak tertandingi kepada orang paling berpengaruh di dunia, kepercayaan pengguna dan rakan kongsi di seluruh dunia, serta kuasa tidak tertandingi untuk menyatukan, misi TIME adalah menceritakan kisah penting orang dan idea yang membentuk dan memperbaiki dunia. Kini, TIME juga merangkumi bahagian filem dan televisyen anugerah Emmy TIME Studios; perniagaan acara langsung yang sangat diperluaskan yang dibina berdasarkan francais TIME100 dan Orang Tahunan yang berkuasa serta pengalaman khas; TIME for Kids, yang menyediakan berita dipercayai dengan fokus pada kemahiran berita untuk kanak-kanak dan sumber berharga untuk guru dan keluarga; studio kandungan berjenama terkemuka Red Border Studios; bahagian web3 terkemuka; platform pembinaan laman web TIME Sites; bahagian kelestarian iklim dan tindakan iklim TIME CO2; platform kandungan dan e-dagang baru TIME Stamped, dan lain-lain.

Mengenai Ally Financial Inc.

Ally Financial Inc. (NYSE: ALLY) ialah syarikat perkhidmatan kewangan dengan bank digital terbesar di negara ini dan perniagaan pembiayaan automotif terkemuka di dunia, didorong oleh misi untuk “Melakukannya Dengan Betul” dan menjadi sekutu tanpa henti untuk pelanggan dan masyarakat. Syarikat ini memberikan perkhidmatan kepada lebih 11 juta pelanggan melalui perbankan dalam talian penuh (termasuk deposit, perumahan, pinjaman peribadi titik jualan, dan produk kad kredit) dan perkhidmatan broker saham dan nasihat pelaburan. Syarikat ini juga merangkumi perniagaan kewangan korporat yang menawarkan modal untuk penaja ekuiti dan syarikat pertengahan pasaran, serta pembiayaan automotif dan insurans. Untuk maklumat lanjut, sila lawati dan ikuti @allyfinancial.

Untuk maklumat dan pendedahan lanjut mengenai Ally, lawati ;

Untuk gambar dan berita terkini mengenai Ally, sila lawati .

Mengenai Pameran NADA

Pameran tahunan NADA menyatukan lebih 20,000 pemborong berlesen dan pekerja mereka, pemimpin industri, pembuat dan pameran untuk mempelajari alat, trend, produk dan teknologi terkini dalam industri automotif.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.