(SeaPRwire) –   Walaupun terdapat keraguan bahawa beliau akan hadir di Super Bowl LVIII, penyanyi pop itu datang untuk menyokong teman lelakinya, pemain ketat akhir Kansas City Chiefs Travis Kelce, apabila pasukannya bertemu San Francisco 49ers dalam perlawanan Ahad ini. Beliau tiba di Stadium Allegiant di Las Vegas bersama dua kawan baiknya, Ice Spice dan Blake Lively. Swift mempunyai minggu yang sibuk: Beliau terbang kembali ke Las Vegas selepas konsert di Tokyo untuk menonton perlawanan di Stadium Allegiant.

Swift mula menghadiri musim NFL dan menyokong Kelce. Lawatan pertamanya adalah pada bulan September, dan selepas pasangan itu seolah-olah mengesahkan hubungan mereka pada November apabila beliau menghadiri jelajah Erasnya di Argentina dan menukar lirik lagu “Karma”. Beliau berkata, “Karma adalah lelaki di Chiefs, datang terus pulang kepadaku,” dan kedua-dua berkongsi ciuman pada akhir persembahan.

HATIKU!!!

Beliau telah dilihat menghadiri sekerap mungkin di antara perhentian di Jelajah Eras. Bintang pop itu hadir di perlawanan playoff Kansas City Chiefs menentang Baltimore Ravens, di mana mereka menjadi Juara AFC, pada 28 Januari. Hanya beberapa hari kemudian, Swift hadir di konsert, di mana beliau bertemu, berkongsi, dan – bagaimanapun, Kelce tidak hadir kerana jadual latihan Super Bowl yang padat.

Penyanyi Midnights ini memulakan semula Jelajah Erasnya yang sangat popular di Tokyo, Jepun, di mana beliau membuat persembahan selama empat hari sebelum membuat perjalanan pulang ke Negara untuk perlawanan besar. Walaupun peminat bimbang bahawa Swift tidak akan mempunyai masa yang cukup untuk hadir ke perlawanan mengambil kira perbezaan masa 17 jam dan penerbangan 12 jam, Kedutaan Jepun di Washington DC bahawa jika beliau meninggalkan sebaik sahaja konsert, “beliau seharusnya tiba di Las Vegas sebelum perlawanan Super Bowl bermula.” Seolah-olah beliau mengikut nasihat mereka dan berjaya hadir ke perlawanan pada masanya.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.