Taylor Swift is joined on stage by Travis Kelce, during

(SeaPRwire) –   Taylor Swift nampaknya sedang menikmati masanya di London.

Pada malam ketiganya mengadakan pertunjukan di hadapan 90,000 penonton—termasuk beberapa selebriti British—di Stadium Wembley, dan pertunjukan Eras Tour ke-106nya di seluruh dunia, menemukan cara baru untuk mengejutkan peminatnya dan Internet: dengan kemunculan khas—dan persembahan—daripada teman lelakinya Travis Kelce.

Kelce, penerima ketat untuk Kansas City Chiefs , muncul di atas pentas semasa pengenalan lagu Tortured Poets Department Swift “I Can Do It With a Broken Heart.”

Video detik viral itu menunjukkan Kelce memakai ekor dan topi atas yang sepadan dengan untuk adegan itu, di mana Swift digesa bersama dengan pertukaran kostumnya untuk terus mempersembahkan.

Sebagai sebahagian daripada lakonan itu, Kelce mengangkat Swift ke sofa, mengipaskannya dan malah menaburkan bedak di mukanya, sebelum melambai kepadanya untuk menyanyikan lagu itu. Sebelum menyanyi, Swift berpaling kepada Kelce dan menghantar ciuman kepadanya.

Pengguna media sosial terpesona dengan pendedahan itu. “Travis Kelce telah mencipta sejarah. Membawa Trofi Lombardi dan industri muzik pada tahun yang sama,” tulis . Dan “ada sesuatu yang sangat puitis tentang travis kelce membawa taylor swift pergi selepas hatinya hancur….” .

Swift dan Kelce mula dikaitkan secara romantik pada September lalu, beberapa bulan selepas Swift dikatakan berpisah dengan vokalis 1975 Matty Healy—yang dipercayai sebagai —dan beberapa bulan selepas perpisahan rasminya dengan kekasih lama .

“I Can Do It With a Broken Heart” tentang mempersembahkan melalui patah hati dan menyembunyikan kesedihan. Tetapi mungkin selamat untuk mengatakan bahawa Swift tidak lagi melakukan pertunjukannya dengan hati yang patah.

Dalam , semasa berada di bahagian Buenos Aires Eras Tournya, Swift mengubah lirik lagunya “Karma” untuk merujuk kepada “lelaki di Chiefs yang terus pulang ke rumah untukku.” Dan Kelce telah dilihat di di seluruh dunia, biasanya menari di kalangan penonton.

Ketika Kelce mendapati dirinya di atas pentas pada hari Ahad, beberapa bintang lain berada di antara penonton—termasuk , yang dilihat bertukar gelang persahabatan dengan Swifties. Dua malam sebelumnya Swift di Wembley dihadiri oleh, antara lain, pelakon Love Actually —yang menggambarkan Kelce sebagai “hebat jika besar” dalam catatan yang memuji Swift—dan , yang berkongsi selfie yang diambil bersama Swift dan anak-anaknya Putera George dan Puteri Charlotte. (Swift mendedahkan bahawa Kelce juga bertemu di belakang pentas dengan keluarga diraja British.)

Swift akan menuju ke Dublin, Ireland, seterusnya dan kemudian ke bahagian lain Eropah sepanjang musim panas, walaupun dia akan kembali ke London pada bulan Ogos untuk lima pertunjukan lagi di Wembley sebelum Eras Tour kembali ke Amerika Utara untuk musim gugur.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.