Kempen Pilihan Raya Umum 2024

(SeaPRwire) –   Pelakon Australia-Britain dan bekas bintang pop Holly Valance menjadi hos untuk kempen pilihan raya semula Donald Trump pada Rabu malam yang dilaporkan mengutip $3 juta (£2.36 juta). Pelakon berusia 41 tahun itu, yang membintangi opera sabun Australia Neighbours bersama selebriti seperti, telah menjadi terkenal dengan pandangan politiknya yang lantang akhir-akhir ini.

“Semua orang bermula sebagai seorang kiri kemudian terjaga pada suatu ketika selepas anda mula sama ada menghasilkan wang bekerja cuba menjalankan perniagaan cuba membeli rumah dan kemudian anda sedar betapa bodohnya semua idea mereka, dan kemudian anda pergi ke kanan” katanya dalam pada bulan Februari.  

Harga tiket di acara pengumpulan dana kempen Trump bermula dari $10,000 (£7,800) seorang dan makan malam adalah $50,000 (£39,000) . Tetamu terkemuka termasuk Nigel Farage, penyokong Trump Britain yang juga merupakan pemimpin utama dalam gerakan Brexit di U.K. dan Donald Trump Jr., anak lelaki bekas Presiden. Valance juga dilaporkan telah . 

Holly Valance: Kerjaya TV, filem, dan muzik

Valance memulakan kerjayanya sebagai model untuk katalog dan kempen iklan pada usia 14 tahun, dan mendapat peranan utama pertamanya sebagai Felicity Scully dalam rancangan TV Australia Neighbours pada usia 16 tahun pada tahun 1999, menurut BBC. Beliau kekal dalam rancangan itu selama tiga tahun sebelum meninggalkan untuk melancarkan kerjaya muzik pop pada tahun 2001. Lagu-lagunya “Kiss Kiss” dan “Down Boy” berjaya di carta single U.K. dan Australia.

Selepas mencapai beberapa kejayaan dalam industri muzik, beliau kembali berlakon pada tahun 2004 dan cuba menembusi industri filem dan televisyen Amerika. Beliau muncul dalam rancangan seperti CSI: Miami dan Prison Break, dan filem hit Taken. Beliau bekerja di Amerika Syarikat selama kira-kira sembilan tahun sebelum berehat untuk memberi tumpuan kepada menghabiskan masa bersama keluarganya.

Holly Valance dan DJT Jr.

Siapa suami Holly Valance?

Valance mengahwini pemaju hartanah jutawan Nick Candy pada tahun 2012 dengannya dia berkongsi dua orang anak. Candy sebelum ini merupakan penderma kepada parti Konservatif Britain, dan beliau telah menderma lebih kurang $125,000 (£100,000) kepada kempen mereka pada Mac 2020, . Bagaimanapun, bekas penderma parti Konservatif itu nampaknya telah mengubah haluannya untuk pilihan raya U.K. 2024. Beliau merujuk kepada ketua parti Buruh Keir Starmer sebagai “seorang lelaki yang baik dengan nilai dan moral yang baik” dalam podcast dan juga berkata bahawa “mungkin sudah tiba masanya untuk perubahan” merujuk kepada kerajaan Konservatif Britain sekarang. 

Apakah nilai bersih Holly Valance?

Holly Valance dan suaminya Nick Candy bersama-sama mempunyai nilai bersih gabungan kira-kira $1.1 bilion menurut , yang menganggarkan kekayaan selebriti. Laman web ini sering menggunakan anggaran yang berdasarkan “” menurut pengasas laman web Brian Warner.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.