Fleetwood Mac Reunites to Tape Exclusive MTV Concert

(SeaPRwire) –   Perjalanan seorang wanita baru-baru ini melalui membawa ke momen yang sangat menyehatkan dalam talian.

Raven Baxter, yang menggunakan nama @ravenscimaven di X (sebelumnya Twitter), berkongsi pada Selasa malam bahawa dia mendengar salah satu lagu hit daripada Rumors, “Go Your Own Way,” dan terkejut mengetahui tentang drama di sebaliknya dan keseluruhan album.

Rumors, yang menjadi hit serta-merta selepas dikeluarkan, muncul kerana banyak perhubungan bertukar masam: Perhubungan Stevie Nicks dengan Lindsey Buckingham berakhir; pemain dram kumpulan yang sama namanya, Mick Fleetwood mendapati isterinya curang; dan mendiang Christine McVie dan John McVie bercerai pada tahun 1976 selepas lapan tahun berkahwin, dan masih bekerja bersama dalam album. Semua kekacauan ini disalurkan ke dalam apa yang dianggap sebagai salah satu album terhebat sepanjang zaman, berada di tempat ke-7 dalam senarai “500 Album Terhebat Sepanjang Zaman” Rolling Stone.

Jawatan Baxter tular, dan dia terus menambah utas itu semasa mendengar lebih banyak lagi album. “Tunggu sekejap, SELURUH album ini ialah dua orang dalam kumpulan yang putus dan bergaduh?!?!” katanya.

Jawatannya tentang mengalami album hebat buat kali pertama disenangi oleh orang lain, yang bergembira dengan kegembiraannya untuk penemuan, dan membalas dengan mengatakan bahawa mereka berharap dapat menghayati semula pengetahuan tentang drama Fleetwood Mac buat kali pertama. Kumpulan itu menjadi aliran di X pada hari Rabu, kerana pengguna mencadangkan lain untuk didengar.

“Jika anda suka “Go Your Own Way”, anda perlu mendengar “The Chain” *terutamanya* selepas beberapa margarita lol,” tulis seorang pengguna. “keseluruhan album itu mengasyikkan. dua pasangan putus dan saling menyanyikan perasaan mereka,” tulis seorang pengguna lain.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.