US-ENTERTAINMENT-MUSIC-GRAMMYS-AWARD-PRE-SHOW

(SeaPRwire) –   Penyanyi rap Killer Mike telah ditangkap di Grammy pada Ahad, selepas memenangi tiga anugerah.

Berita tentang penangkapannya datang beberapa minit sebelum majlis anugerah bermula, menurut wartawan, Chris Gardner, yang berada di Crypto.com Arena di Los Angeles ketika Killer Mike dibawa pergi dengan mengenakan belenggu.

“Seorang pegawai memberitahu seseorang dalam pasukannya bahawa mungkin beliau akan dibebaskan lebih awal malam ini dari arena,” tweet Gardner. “Tidak jelas sama ada beliau sedang didaftarkan di sini dan dengan tuduhan apa.”

Wakil untuk Killer Mike dan LAPD tidak segera menjawab permintaan untuk komen.

Sebelum ini pada Ahad, penyanyi rap itu memenangi tiga Anugerah Grammy yang tidak disiarkan: Lagu Rap Terbaik, Persembahan Rap Terbaik, dan Album Rap Terbaik. Pencalonan ini merupakan yang pertama dalam tujuh tahun.

“Ia terasa mutlak hebat. Jika ia kelihatan seolah beberapa orang mencapai garisan penamat terlebih dahulu, jangan risau. Hanya teruskan perlumbaan anda,” katanya mengikut kemenangan. “Satu-satunya perkara yang menghalang anda ialah khayalan anda. Ianya tanggungjawab kita untuk menjadi hebat dalam setiap tindakan.”

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.