OJ Simpson Trial Continues In Las Vegas

(SeaPRwire) –   Bekas pemain bola sepak Amerika, O.J. Simpson, 76, telah meninggal dunia pada hari Rabu dikelilingi oleh anak-anak dan cucu-cucunya selepas tewas dalam pertempuran melawan kanser.

Keluarga Simpson mengumumkan berita tersebut pada hari X. “Dalam tempoh peralihan ini, keluarganya memohon agar anda semua menghormati hasrat mereka untuk privasi dan jasa baik,” pada pagi Khamis.

Ini adalah sebuah kisah yang sedang berkembang.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.