Winter Whites Gala In Aid Of Centrepoint - Show

(SeaPRwire) –   Jon Bon Jovi berkata dalam temu bual baharu bahawa Taylor Swift telah mencipta detik tular yang mendapati Putera William menyanyikan lagu hit Bon Jovi pada tahun 1986 “Livin’ on a Prayer” bersama dua artis muzik tersebut. 

Kerabat diraja itu menyertai para penyanyi di atas pentas di Centrepoint Gala Dinner, acara amal untuk organisasi bukan untung tanpa tempat tinggal, di Istana Kensington di London pada

“Ia semua berpunca daripadanya,” kata Bon Jovi kepada . “Dia secara harfiah menarik lengannya dan berlari ke atas pentas, dan mereka berdua mengetahui lirik lagu dan menyanyikannya.”

Bon Jovi memberitahu saluran berita itu dia “bersyukur sehingga ke hari ini” kerana Swift, yang pada hari Jumaat, menggalakkan Putera William. Bon Jovi kini sedang mempromosikan dokumentarinya pada 26 April.

Swift dan Putera William juga telah mengingati detik itu selama bertahun-tahun—walaupun mereka menceritakan semula dengan sedikit berbeza.

Dalam satu , Bon Jovi mula memetik, bersedia untuk menyanyikan “Livin’ on a Prayer” sebelum berucap. “Dan mungkin budak karaoke boleh naik dan menyanyikan beberapa patah perkataan,” kata penyanyi itu, yang disorak oleh orang ramai, sambil menambah “kamu akan naik untuk korus.”

Menurut Swift, Bon Jovi menunjuk kepada Putera William dan berkata sesuatu seperti “Saya dengar anda suka berbuat demikian pada waktu karaoke,” dia The Graham Norton Show pada tahun 2014. Bon Jovi memulakan lagu, dan Swift berkata Putera William memandangnya dan mula kelihatan sedikit panik, sambil berkata dia tidak ingat lirik lagu dan memberitahunya, “anda perlu pergi dengan saya.”

Jadi, mereka naik ke pentas untuk menyanyi dan “saya mati,” katanya sambil ketawa. 

“Ia gila,” katanya sebelum itu dalam temu bual itu. “Saya sangat gementar untuk seluruh program itu, kerana saya berada di Istana Kensington dan ia merupakan perjumpaan diraja pertama saya.”

Putera William juga mengimbas malam itu dalam episod pada tahun 2021. Kerabat diraja itu duduk di sebelah penyanyi itu dan berkata bahawa “selepas Jon menyanyikan lagu pertamanya, berlaku jeda, dan dia menoleh kepada saya. Dia meletakkan tangannya di lengan saya, merenung saya dan berkata, ‘Ayuh, William. Mari pergi menyanyi.’”

“Sehingga kini, saya masih tidak tahu apa yang merasuk saya. Secara jujurnya, walaupun sekarang saya masih kekok dengan apa yang berlaku seterusnya, dan saya tidak faham mengapa saya mengalah. Tetapi, sejujurnya, jika Taylor Swift merenung anda, menyentuh lengan anda dan berkata, ‘Ikut saya…’ Saya bangun seperti anak anjing dan berkata, ‘Ya, okey, nampaknya ini idea yang hebat. Saya akan ikut anda,” kata Putera Wales itu. “Saya berjalan ke atas pentas seperti orang yang khayal, dan kemudian separuh jalan perjalanan lagu ‘Livin’ on a Prayer’ oleh Jon Bon Jovi, saya tersedar, dan saya berfikir pada diri sendiri, ‘Adakah saya berdiri di atas pentas menyanyi…walaupun saya tidak tahu lirik lagunya?’” 

Tetapi Putera William berkata bahawa semua orang “mengemari dan bersorak”, jadi dia berfikir dia juga boleh menikmatinya. 

“Saya tidak boleh menjadi orang bodoh yang akan merosakkannya untuk semua orang. Jadi, saya cuba mengingati beberapa lirik lagu dan menyanyikannya sekeras yang boleh,” katanya. “Di bawah tali leher hitam saya, saya banyak berpeluh. Saya berasa seperti angsa, di mana saya cuba mengawal emosi saya di luar, tetapi di dalam, kaki kecil itu mendayung dengan cepat.”

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.