Super Bowl LVIII - San Francisco 49ers v Kansas City Chiefs

(SeaPRwire) –   Taylor Swift menyusuli empat hari jelajah Eras Tour-nya di Tokyo, Jepun, untuk menyokong teman lelakinya, hujung ketat Kansas City Chiefs Travis Kelce semasa pasukannya berdepan San Francisco 49ers. Swift, bersama rakan-rakan Blake Lively dan Ice Spice, menyertai ibu Kelce, Donna, dan abangnya, Jason, yang bermain untuk Philadelphia Eagles, untuk menonton permainan.

Kamera mengerumuni bintang pop itu sebaik sahaja dia tiba di Stadium Allegiant bersama Ice Spice dan Lively, dan mengikuti mereka ketika mereka berjalan ke bilik mewah tempat mereka akan menonton permainan. Ice Spice, yang bekerjasama dengan Swift untuk remix “Karma,” yang dicalonkan untuk anugerah Grammy tahun ini, dilihat bergaul dengannya di Anugerah Video Muzik MTV pada bulan September. Swift dan Lively telah berkawan sejak kira-kira 2015, dan pada tahun 2021, Lively mengarahkan video muzik untuk lagu Swift “I Bet You Think About Me,” sebagai pengarah sulungnya.

Kamera sudah banyak kali menyorot Swift, dan ada klip Swift berbual dengan Pesuruhjaya NFL Roger Goodell.

Video Swift memperkenalkan Ice Spice kepada Jason Kelce juga sedang tular di internet.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.