Da'Vine Joy Randolph

(SeaPRwire) –   Kali pertama saya melihat Da’Vine Joy Randolph beraksi adalah semasa pratonton awal Ghost the Musical. Kemudahan yang dimilikinya di pentas itu serta kuasa yang diperintahnya di dewan itu adalah luar biasa. Di sini terdapat seorang muda, baru keluar dari Yale, mencipta semula sebuah peranan ikonik. Dia hebat.

Sukanya sekarang ini kita semua berpeluang merasai kepenuhan hasil kerja Da’Vine. dalam The Holdovers ada balet, segaja dan dilatih. Dia medekati wataknya dengan kesungguhan, kejujuran, dan nuansa yang membuat saya bangga menjadi seorang pelakon. Da’Vine kukuh dalam pendiriannya tentang siapa dirinya, memeluk kekuatan dan kelembutannya secara keseluruhan, dan saya mengaguminya.

Salah satu pujian tertinggi yang boleh anda beri di Nigeria adalah “syabas”—itulah ketika anda tahu anda betul-betul berjaya—jadi, syabas, Da’Vine. Syabas sungguh. 

Aduba ialah pelakon pemenang Emmy dan pencalon Tony

Pesan salinan isu TIME100 2024 anda

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.