Orang ramai melihat gerhana matahari separa di Freemont, Maine.

(SeaPRwire) –   Vermont Utara sepatutnya menjadi tempat utama untuk melihat gerhana, jika. Mereka yang ingin memaksimumkan pengalaman gerhana mereka harus pergi ke utara ke Taylor Park di St. Albans, Vt. Bandar berhampiran sempadan Kanada itu membanggakan “” di Vermont dengan keseluruhan 3 minit dan 38 saat di laluan totaliti, bermula pada 3:26 petang. Sama ada awan berpisah pada waktu gerhana atau tidak, akan menawarkan program bertema gerhana dengan sedia membantu menjawab semua soalan berkaitan gerhana. juga telah merancang hari untuk mempelajari tentang gerhana, serta pemburuan harta karun gerhana, dan, secara semula jadinya, banyak yang berlaku untuk menandakan peristiwa angkasa itu.

Barr Hill, a distillery, akan mengadakan yang lengkap dengan pembacaan kad tarot untuk memanfaatkan kononnya daripada peristiwa astrologi itu. Tonton keseronokan dari Lake Champlain menaiki kapal persiaran, atau pergi ke , yang akan membiarkan pintunya terbuka semasa parti melihat gerhana mereka agar orang ramai boleh merenung seni dan langit serentak. Malah lapangan terbang Burlington turut serta, parti melihat gerhana yang menampilkan makanan, mini-golf, dan muzik (diandaikan tetamu dibenarkan lebih daripada tiga aun cecair). Rancang untuk melihat kanak-kanak di luar dan menikmati keseronokan itu, memandangkan di Green Mountain State akan ditutup untuk gerhana itu dalam hari bersalji terbalik.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.