Donald Trump And Joe Biden Participate In First Presidential Debate

(SeaPRwire) –   Presiden Joe Biden dengan nada berseloroh telah menyindir teori yang disebarkan oleh Trump dan sekutunya yang mengatakan bahawa calon Demokrat itu akan mengambil ubat penambah prestasi sebelum perbahasan, dalam satu catatan media sosial baru yang menunjukkan beliau bersama “sos rahsia” nya.

“Saya tidak tahu apa yang ada dalam ubat penambah prestasi ini, tetapi saya rasa sangat bertenaga,” tulis Biden di X, hampir 30 minit sebelum perbahasan. Sos yang dimaksudkan: sekotak air yang boleh dibeli oleh penyokong Biden dengan harga $4.60. “Maklumat tambahan” di belakang kotak itu termasuk barisan mengenai 34 tuduhan jenayah terhadap Trump, dua pemakzulan, dan 6 kebankrapan. Antara bahan-bahannya: air mata MAGA, Cecair Oren Misteri, dan ais krim cip coklat cair – yang terakhir adalah pembelian kegemaran Presiden. Setiap pembelian akan menjadi sumbangan langsung kepada dana kempen Biden.

Kotak air itu juga memaparkan gambar alter ego Biden, “Dark Brandon.” Meme viral itu, yang disimbolkan oleh Biden bermata laser, telah diulang-ulang oleh calon petahana sebagai cara untuk mengejek konspirasi yang disebarkan oleh Trump dan sekutunya.

Awal minggu ini, bekas Presiden Trump meminta Biden menjalani ujian dadah. “UJIAN DADAH UNTUK JOE BIDEN YANG PENIPU??? SAYA AKAN SETUJU SEGERA!!!,” tulis Trump pada hari Isnin. Bagaimanapun, sejak musim bunga ini, Trump telah meminta Biden menjalani ujian dadah sebelum perbahasan diadakan. Calon Republikan itu juga meminta Biden menjalani ujian dadah sebelum perbahasan tahun 2020.

Ramai Republikan telah bercakap tentang potensi persembahan perbahasan Presiden Biden selama berhari-hari. Pada hari Isnin, Sean Hannity telah berteori mengenai Biden di Fox News. “Joe Biden yang kita bincangkan malam ini; Saya tidak fikir akan sama dengan Joe Biden yang kita akan lihat pada malam perbahasan,” katanya, mendakwa bahawa Biden akan “sangat bersemangat, terlalu berkafein, apa pun ‘itu’ nya.” Ahli Kongres Ronny Jackson juga menyumbang kepada teori-teori ini dalam podcast Donald Trump Jr., Triggered with Don Jr., dengan bercakap tentang ubat-ubatan seperti Adderall dan Provigil, yang menurutnya mungkin diambil oleh Biden untuk meningkatkan kewaspadaannya.

Dapatkan makluman mengenai berita paling penting

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.