66th GRAMMY Awards - Show

(SeaPRwire) –   Pada pertengahan Super Bowl, melancarkan dua single baharu, “Texas Hold ‘Em” dan “16 Carriages,” pada Tidal dan mengumumkan album baharu yang akan dilancarkan pada 29 Mac.

Beyoncé melancarkan single itu di Tidal selepas iklan Verizon miliknya, yang disiarkan semasa Super Bowl, seolah-olah mengusik muzik baharu. 

Selepas iklan itu disiarkan pada hari Ahad, Beyoncé menyiarkan video di Instagram yang menampilkan sepotong muzik baharu dengan rentak country. Pada penghujung video itu, teks tertera: “Act II, 3/29.” Nampak macam boleh dipercayai yang ini boleh jadi album baharu memandangkan projek 2022 beliau Renaissance digelar Act I.

Dalam iklan Verizon itu, Beyoncé muncul bersama Tony Hale, yang berusaha “mematahkan internet” dan Verizon melalui aksi-aksi yang semakin besar secara berperingkat. Beliau membuka gerai lemonade (pesanan kepada album 2016 beliau), mencicirkan kejutan (rujukan kepada album beliau yang tanpa tajuk pada 2013), dan melancarkan pancaran Twitch, juga BeyoncAI dan BarBey. Beliau juga mengumumkan bahawa beliau bertanding sebagai Beyoncé daripada Amerika Syarikat sebelum mengakhirinya dengan persembahan di angkasa. Iklan itu tamat apabila Beyoncé berkata, “OK, cicirkan muzik.”

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.