Mary L. Trump bercakap semasa Anugerah Jim Owles Winter Pride Gala di Hard Rock Cafe di Bandar Raya New York pada 20 Januari 2023.

(SeaPRwire) –   Tetamu Presiden Joe Biden di perbahasan presiden 2024 tidak lain tidak bukan adalah Mary Trump, anak saudara Donald Trump yang telah lama berpisah.

“Kita tidak mampu membiarkan Donald Trump berada dekat dengan kuasa sekali lagi,” kata Mary, pengkritik kerap calon presiden Republik itu, dalam satu kenyataan kepada sebelum perbahasan. First Lady Dr. Jill Biden juga dikatakan akan hadir malam ini.

Belum jelas siapa yang akan dibawa oleh Trump sebagai tetamunya ke perbahasan itu, tetapi beberapa ahli politik, termasuk Senator Florida Marco Rubio, Senator Ohio J.D. Vance, dan Gabenor Dakota Utara Doug Burgum dijangka akan menunjukkan sokongan mereka kepada Trump di satu pesta menonton berdekatan yang dianjurkan oleh bekas Senator Kelly Loeffler.

Dalam satu wawancara dengan CNN beberapa jam sebelum perbahasan itu, Mary berkata bahawa dia selalu menjadi “penggemar tegar Presiden Biden” dan memanggil tahun ini “pilihan raya yang paling penting dalam hidup saya.” Ia adalah gelaran yang juga didengar dalam dua pilihan raya presiden yang lalu, yang menyaksikan pertembungan yang serupa antara Biden dan Trump. Mary juga berkongsi pautan pengumpulan dana kepada .

Perbahasan presiden itu akan berlangsung pada hari Khamis pada pukul 9 malam waktu timur dan akan dihoskan secara eksklusif oleh CNN. Pertemuan muka ke muka selama 90 minit antara kedua calon itu akan berbeza sedikit tahun ini, kerana dan mikrofon akan dibisukan.

Dapatkan makluman mengenai cerita berita utama yang paling besar

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.