Gaming27 IstockPhoto FreedomMaster Starbreeze Entertainment launches Turtle vs Turtle - a Fortnite Island by Torus Games

Starbreeze Entertainment dan Torus Games melancarkan Turtle vs Turtle – kini boleh didapati di Fortnite.

STOCKHOLM, Oct. 26, 2023Turtle vs Turtle adalah Pulau Fortnite di mana dua platform pertempuran bergerak raksasa menetapkan pentas untuk konflik hebat! Permainan dimainkan dalam dua pasukan (1 lawan 1 hingga 8 lawan 8) dan pemain perlu mengumpulkan sumber di sekitar peta untuk membiayai pembinaan menara dan pertahanan, dan untuk mengalahkan lawan platform mereka sambil melindungi platform mereka sendiri. Adakah anda bersedia menjadi wira?

Dibangunkan oleh pembangun permainan Australia Torus Games di UEFN (Unreal Editor for Fortnite), Turtle vs Turtle kini boleh didapati hari ini di sini di Epic Games’ Fortnite di bawah program Fortnite Creator 2.0.

“Mencipta Turtle vs Turtle telah menjadi perjalanan yang menyeronokkan bagi kami di Torus Games, dan sokongan dari Starbreeze telah menjadi penting dalam membawa visi kami ke hidup.”, kata Bill McIntosh, Pengasas & CEO, Torus Games.

“Torus Games adalah pasukan yang kuat dengan sejarah pembangunan kualiti dan semangat bebas yang hebat jadi mereka adalah rakan kongsi yang sempurna bagi kami untuk menjelajahi dunia UEFN yang sedang dibangunkan oleh Epic.”, kata Gustav Nisser, Ketua Penerbitan Pihak Ketiga, Starbreeze Entertainment.

Starbreeze Entertainment akan bertindak sebagai penerbit dengan nama dan menyokong Turtle vs Turtle dan Torus Games dengan kepakaran mereka dalam pengurusan keluaran, pemasaran, pengurusan komuniti, operasi perkhidmatan langsung, pembiayaan pembangunan, dan pengurusan data dan analisis.

Anda boleh mencari pulau Turtle vs Turtle di laman web di sini atau di Fortnite menggunakan Kod Pulau: 3946-9343-0288

Untuk maklumat lanjut, sila lawati www.starbreeze.com.

Muat turun kit media di sini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi;

Gustav Nisser, Ketua Penerbitan Pihak Ketiga, Starbreeze Entertainment
Telefon: +46(0)8-209 208
E-mel: 3PP@starbreeze.com

Mengenai Torus Games

Torus Games ialah pembangun permainan Australia yang ditubuhkan pada tahun 1994 oleh Bill McIntosh dan telah menghasilkan lebih 140 judul merentasi 39 platform sejak penubuhannya. Judul terkini termasuk LEGO 2K Drive, World War Z, Matchpoint Tennis Champions dan Praetorians HD Remaster.

Mengenai Penerbitan Pihak Ketiga Starbreeze

Ide anda. Keahlian kami. Kami memberdayakan dan memperkasakan kreativiti pembangun permainan dengan memberikan mereka sokongan dan sumber untuk membawa visi mereka kepada audiens global. Starbreeze menawarkan perkhidmatan penerbitan lengkap, termasuk; pembiayaan pembangunan permainan, pengurusan keluaran, pemasaran, pembangunan kreatif video dan imej, CRM, pengurusan komuniti, pengurusan data & analitik serta jaminan kualiti, dan lebih lagi.

Mengenai Starbreeze AB

Starbreeze AB (publ) ialah pembangun bebas, pencipta, penerbit dan pengedar permainan PC dan konsol yang menyasarkan pasaran global, dengan studio di Stockholm, Barcelona, Paris dan London. Mengandungi francais hebat PAYDAY, Starbreeze membangunkan permainan berdasarkan hak milik dan pihak ketiga, sama ada secara dalaman mahupun bekerjasama dengan pembangun permainan luar. Saham Starbreeze disenaraikan di Nasdaq Stockholm. Untuk maklumat lanjut, sila lawati www.starbreeze.com.

Fail-fail berikut boleh dimuat turun:

https://mb.cision.com/Main/14632/3863762/2389385.pdf

231026 Turtle vs Turtle

https://news.cision.com/starbreeze-ab/i/3863762-0-png,c3232728

3863762_0.png

SUMBER Starbreeze AB