CALGARY, AB, 15 Sept. 2023 – SNDL Inc. (Nasdaq: SNDL) (“SNDL” atau “Syarikat“) melancarkan platform e-dagang baharu untuk panji runcit arak tujuan, Wine and Beyond. Platform itu bertujuan untuk meningkatkan aksesibiliti dan jangkauan untuk pilihan produk yang luas panji, yang menampilkan semangat langka, bir tempatan dan antarabangsa, dan wain berbeza.


SNDL Inc. Logo (CNW Group/Sundial Growers Inc.)

“Kami gembira dapat memperluaskan pengalaman Wine and Beyond ke dalam lanskap digital,” kata Robbie Madan, Ketua Pegawai Maklumat dan Digital. “Kedai kami terkenal dengan pilihan luar biasa, tawaran produk unik, dan pengetahuan produk luar biasa serta perkhidmatan pelanggan yang diberikan oleh kakitangan kami. Pengalaman dalam talian adalah sambungan bermakna kepakaran dalam kedai ini. Platform web dicipta dengan pendekatan mudah alih pertama untuk menggabungkan pengalaman pelanggan yang luar biasa dan pendekatan membeli-belah destinasi Wine and Beyond dengan kemudahan dan personalisasi e-dagang. Langkah ini akan menawarkan SNDL platform yang boleh diskalakan dan fleksibel untuk memperluas kehadiran pasaran dan jangkauan pelanggan kami sambil mewujudkan taktik menjana pendapatan yang menambah margin untuk mendorong pertumbuhan pendapatan.”

Katalog dalam talian Wine and Beyond menampilkan hampir 9,000 tawaran, dengan tambahan dan tawaran baharu yang ditambah setiap minggu, disokong oleh “Janji Harga Terbaik” panji. Pelanggan juga boleh menyuaikan pilihan mereka melalui nota rasa produk dan padanan makanan yang pakar kurasi dan memperluas pengetahuan mereka melalui siaran blog yang bermaklumat dan berkaitan musim.

Syarikat mempunyai 11 lokasi Wine and Beyond di Alberta dan satu di British Columbia, dengan rancangan untuk berkembang ke Saskatchewan menjelang 2024.

Untuk meneroka platform baharu, lawati www.wineandbeyond.ca.

SUMBER Sundial Growers Inc.