36 4 Revolutionize Energy Storage Solutions with SAJ at RE+ SOLAR POWER INTERNATIONAL 2023

LAS VEGAS, 14 Sept. 2023 — Penyedia penyelesaian penyimpanan tenaga pintar SAJ mengambil bahagian dalam RE+ SOLAR POWER INTERNATIONAL 2023. Pameran itu diadakan dari 12 hingga 14 September 2023, di Las Vegas., SAJ mempamerkan penyelesaian penyimpanan tenaga pintar semua senario dengan tema revolusi penyelesaian penyimpanan tenaga.

Memimpin jalan di kalangan produk SAJ di pameran itu adalah sistem penyimpanan tenaga kediaman H2+B2 versi AS, yang disesuaikan khusus untuk pasaran Amerika Utara. Sistem yang selamat, boleh dipercayai dan mudah dipasang ini termasuk siri penyongsang H2 AS dan bateri B2 AS yang boleh dikembangkan sehingga 40 kWh dan menggunakan teknologi LiFePO4 untuk keselamatan dan kebolehpercayaan. Ia serasi dengan panel solar berkuasa tinggi, menawarkan kapasiti beban luar jaringan 1.5 kali ganda, arus caj/nyahcaj 50A, dan peralihan lancar antara keadaan disambungkan grid dan luar grid. Sesuai untuk penempatan dinding atau tanah, ia memenuhi standard reka bentuk luaran.

Turut dipamerkan ialah penyongsang komersial dan perindustrian CH2 SAJ, yang menyokong multi-MPPT. Ia dapat memenuhi keperluan reka bentuk nisbah kapasiti tinggi pelanggan, meningkatkan kecekapan penjanaan kuasa, dan meningkatkan pendapatan. Selain itu, ia datang dengan fleksibiliti yang lebih besar dalam mengembangkan kapasiti.

Stesen Kuasa Mudah Alih SAJ S36 adalah penyelesaian kuasa mudah alih yang ideal untuk pengembaraan luar, pemadaman kuasa, dan projek DIY. Dengan keupayaan pengecasan 80% dalam masa satu jam, ia memberdayakan perkakas harian rumah tangga, meringankan kebimbangan kuasa. Direka bentuk mengikut piawaian AS, output AC voltan dua dan sensor suhu pintar menjamin prestasi puncak semasa memancing musim sejuk, walaupun pada -20°C.

Selain itu, SAJ mempamerkan platform pengurusan tenaga pintar eSAJ, yang direka untuk membantu transformasi digital dalam penyimpanan tenaga merentasi kediaman, komersial & perindustrian, stesen kuasa mudah alih, dan banyak lagi. Dengan teknologi canggih SAJ, platform ini membantu pengedar, pemasang, dan pemilik rumah untuk mencapai pengurusan tenaga yang lebih pintar dan menguntungkan.

Mengenai SAJ

Dengan 18 tahun dedikasi dan profesionalisme, SAJ telah mengukuhkan dirinya sebagai perintis dalam industri tenaga boleh diperbaharui. SAJ komited untuk menyediakan produk dan perkhidmatan yang boleh dipercayai dalam Residential & Commercial Smart Energy Solutions, Portable Power Stations, dan sektor Automation Perindustrian. Portfolio produk holistiknya menemani pengguna dalam perjalanan penuh penyimpanan, penggunaan, dan pengurusan tenaga. Produk SAJ disambut baik di lebih 80 negara dan rantau, membantu pelanggan di seluruh dunia merealisasikan kehidupan berdikari tenaga dan mampan.

SUMBER SAJ