14 5 Regal Rexnord Corporation Declares Quarterly Dividend of $.35 per share

MILWAUKEE, 27 Oktober 2023Louis Pinkham, Ketua Pegawai Eksekutif Regal Rexnord Corporation (NYSE: RRX), mengumumkan bahawa Lembaga Pengarah, dalam mesyuarat biasa suku tahunan yang diadakan pada 27 Oktober 2023, telah mengisytiharkan dividen sebanyak $0.35 sesaham. Dividen akan dibayar pada 12 Januari 2024, kepada pemegang saham pada penutupan perniagaan pada 29 Disember 2023. Syarikat telah membayar dividen setiap suku sejak Januari 1961.

Regal Rexnord Corporation adalah pemimpin global dalam kejuruteraan dan pembuatan sistem automasi kilang, penyelesaian kuasa industri, komponen kuasa mekanikal dan penggerak elektrik, penggerak udara, dan sistem elektrik khusus.

Melalui kepimpinan teknologi yang berpanjangan dan fokus sengaja untuk menghasilkan produk dan subsistem yang lebih sosial dan ramah alam sekitar, Syarikat sentiasa menangani permintaan sekular yang semakin relevan daripada pelanggan dalam pasaran akhir perubatan, tenaga alternatif, aerangkasa, makanan & minuman, perindustrian am dan pengendalian gudang/intralogistik, antara lain. Dengan ringkas, 36,000 pekerja Regal Rexnord di seluruh dunia bangga bekerja setiap hari untuk memenuhi Misi Syarikat – membantu mencipta hari esok yang lebih baik – untuk pelanggannya dan untuk planet.

Regal Rexnord terdiri daripada empat segmen operasi: Industrial Powertrain Solutions, Power Efficiency Solutions, Automation & Motion Control dan Industrial Systems. Regal Rexnord beribu pejabat di Milwaukee, Wisconsin dan mempunyai kemudahan pengeluaran, jualan dan perkhidmatan di seluruh dunia. Untuk maklumat lanjut, lawati RegalRexnord.com.

SUMBER Regal Rexnord Corporation