Real Estate05 franckito Depositphotos 65894943 S Realtor.com® Melancarkan Perkakas Penyenaraian untuk Ejen untuk Menang dan Jual Lebih Banyak Penyenaraian

Penyelesaian yang pertama seumpamanya memberi kuasa kepada profesional hartanah dengan alat untuk mengesankan penjual, memacu permintaan daripada pembeli dan mendapatkan penyenaraian yang dijual

SANTA CLARA, Calif., 13 Sept. 2023 – Mengekalkan saluran penjual klien dan penyenaraian yang sihat adalah kritikal bagi banyak profesional hartanah dan pertumbuhan perniagaan mereka, terutama ketika kadar gadai janji yang tinggi menyebabkan banyak bakal penjual duduk di tepi. Untuk membantu ejen dan broker mengembangkan perniagaan jualan mereka, Realtor.com® telah melancarkan Perkakas Penyenaraian yang pertama seumpamanya. Perkakas Penyenaraian dipenuhi dengan ciri-ciri untuk membantu ejen menonjolkan diri kepada prospek penjual dan mengubah mereka menjadi klien, mempromosikan penyenaraian untuk mencari pembeli, dan menutup lebih banyak urus niaga.

Perkakas Penyenaraian berasaskan langganan Listing Toolkit baru memberi ejen akses ke alat berikut:

  • Penjenamaan ciri untuk berhubung dengan lebih banyak penjual: Dapatkan di hadapan penjual yang termotivasi yang secara aktif mencari ejen dengan memperkuat profil ejen anda dan mendapatkan penempatan yang lebih tinggi dalam hasil carian di platform prospek penjual bayar-selepas-tutup Realtor.com®.
  • Pembentangan penyenaraian dipertingkatkan: Kuasai pembentangan penyenaraian anda dengan data pasaran tempatan dan maklumat pembeli dari Realtor.com® dimasukkan terus ke dalam alat pra-penyenaraian dari Cloud CMA oleh Lone Wolf.
  • Penyenaraian yang dipromosikan dalam hasil carian Realtor.com® : Perlihatkan penyenaraian anda kepada pembeli pada halaman pertama hasil carian Realtor.com® yang berkaitan dengan pasaran.
  • Cari pembeli yang betul untuk penyenaraian anda: Angkat kadar penutupan dengan mendedahkan pembeli tempatan yang mencari Realtor.com® dengan bajet dan keutamaan rumah yang sepadan, dan berkomunikasi terus dengan ejen pembeli mereka tentang penyenaraian anda.

“Untuk berjaya dalam pasaran semasa, broker dan ejen memerlukan rakan kongsi yang kukuh seperti Realtor.com®, yang boleh membantu mereka menarik dan berkomunikasi dengan jutaan bakal penjual yang mengunjungi laman web kami setiap bulan. Berbanding pesaing, bahagian penonton kami yang lebih tinggi bersedia untuk mencari ejen untuk membantu mereka membeli dan menjual,” kata Blake Elmquist, Naib Presiden Realtor.com®, Kategori Penjual. “Memanfaatkan wawasan dan alat dalam Perkakas Penyenaraian baru kami boleh membantu ejen mendapatkan dan mengagumkan prospek penjual, mengalahkan persaingan untuk penyenaraian dan dengan lancar menutup urus niaga dan menjual rumah dengan lebih cepat. Perkakas yang komprehensif hanyalah salah satu daripada banyak cara Realtor.com® secara agresif berinovasi untuk mendorong hasil bagi ejen penyenaraian dan membantu mengembangkan perniagaan mereka.”

Walaupun keadaan pasaran berubah, tinjauan pengguna Realtor.com® dan HarrisX baru-baru ini mendapati penjual masih mempunyai jangkaan yang sangat tinggi tentang jualan rumah mereka, dengan sepertiga atau lebih responden menjangkakan untuk mendapatkan harga tawaran mereka atau lebih, atau untuk mendapat tawaran pada rumah mereka dalam masa seminggu. Perkakas Penyenaraian memberi ejen penyenaraian satu set alat yang kukuh untuk membantu mereka membuka potensi penuh perniagaan jualan mereka dengan membantu mereka berhubung dengan lebih banyak penjual rumah, menguruskan jangkaan klien dengan maklumat pra-pasaran dan pasaran, mewujudkan laporan klien yang boleh disesuaikan, dan mendapatkan di hadapan pembeli dengan cepat untuk penjualan rumah yang pantas.

Pelanggan Perkakas Penyenaraian juga menerima ciri-ciri maklumat penyenaraian dipertingkatkan daripada versi percuma Realtor.com® yang dilancarkan awal tahun ini, yang tersedia melalui Pengurus Penyenaraian Papan Pemuka Pro Realtor.com® mereka. Ciri-ciri tersebut termasuk wawasan ke dalam tingkah laku bakal pembeli rumah dan penglibatan mereka dengan penyenaraian dalam talian, supaya ejen dapat memahami:

  • Di mana bakal pembeli untuk penyenaraian klien mereka datang
  • Bagaimana kandungan penyenaraian dalam talian mereka menarik dan melibatkan bakal pembeli berbanding penyenaraian lain di Realtor.com®
  • Bagaimana untuk memperhalusi strategi pemasaran mereka untuk lebih menyasarkan pembeli berpotensi untuk rumah klien mereka

Perkakas Penyenaraian kini boleh dibeli di seluruh negara. Ejen boleh mendaftar di realtor.com/listingtoolkit.

Mengenai Realtor.com®
Realtor.com® ialah pasaran hartanah terbuka yang dibina untuk semua orang. Realtor.com® merintis dunia hartanah digital lebih daripada 25 tahun yang lalu. Hari ini, melalui laman web dan aplikasi mudah alihnya, Realtor.com® adalah panduan yang dipercayai untuk pengguna, memberi kuasa kepada lebih ramai orang untuk menemui jalan pulang dengan menghapuskan halangan, membantu mereka membuat hubungan yang betul, dan mewujudkan keyakinan melalui wawasan dan panduan pakar. Bagi profesional, Realtor.com® adalah rakan kongsi yang boleh dipercayai untuk pertumbuhan perniagaan, menawarkan sambungan pengguna dan penyelesaian penjenamaan yang membantu mereka berjaya dalam dunia pada hari ini. Realtor.com® dikendalikan oleh anak syarikat News Corp [Nasdaq: NWS, NWSA] [ASX: NWS, NWSLV] Move, Inc. Untuk maklumat lanjut, sila layari Realtor.com®.

Media Contact
press@move.com

SUMBER Realtor.com