Real Estate08 ridofranz REAL ESTATE TV SHOW 30 MINUTES TO WEALTH ANNOUNCES SPECIAL GUEST ROBERT KIYOSAKI TO SEASON FINALE

TORONTO, 12 Sept. 2023 /CNW/ – 30 Minit ke Kekayaan mengalu-alukan usahawan, ahli perniagaan dan penulis, Robert Kiyosaki ke episod akhir Musim 6 yang akan disiarkan pada 15 September 2023, di CHCH TV. Kiyosaki menyertai hos ibu-anak, Carmen dan Jordan Campagnaro, untuk berkongsi pandangan tentang strategi pelaburan hartanahnya semasa ini.


Entrepreneur, Businessman and Author, Robert Kiyosaki (CNW Group/30 Minutes to Wealth)

Ditubuhkan pada 2017, 30 Minit ke Kekayaan ialah rancangan bual bicara yang mendidik penonton tentang cara mewujudkan kekayaan melalui pelbagai fasiliti hartanah. Rancangan ini meliputi pelbagai topik daripada strategi pelaburan aktif seperti perolehan, penambahbaikan nilai tambah, pembinaan, dan pembangunan, hingga kepada yang lebih pasif seperti pelaburan gadaian, amanah pelaburan hartanah, perkongsian terhad, dan banyak lagi.

Hos bersama Carmen Campagnaro memberi komen, “Kami sangat teruja dapat menjemput Robert Kiyosaki dalam program kami. Seperti kami, Robert percaya bahawa hartanah adalah sumber pendapatan yang berdaya maju untuk keuntungan jangka pendek dan panjang dan penglibatannya dalam rancangan kami membawa nilai yang besar kepada penonton kami.”

Seorang pelabur dan penulis buku kewangan peribadi terlaris Rich Dad Poor Dad, Robert Kiyosaki percaya bahawa hartanah adalah salah satu cara terbaik untuk mengumpul kekayaan dan mewujudkan pendapatan pasif. Seorang pelabur hartanah yang gigih, syarikatnya Rich Global LLC memiliki hartanah kediaman dan komersial di seluruh Amerika Utara dengan lebih daripada 7,000 hartanah pelaburan dan lebih daripada 2.5 juta kaki persegi hartanah.

“Saya seorang pelabur, dan saya menyusun urus niaga saya sendiri dan itulah yang anda lakukan. Bagi saya itu satu perkara yang bijak dan itulah sebabnya saya sangat mengesyorkan semua orang menonton rancangan anda,” kongsi Robert Kiyosaki, “anda melakukan kerja yang hebat mendidik orang ramai dan saya menggalakkan semua orang mendengar anda kerana anda akan berkongsi apa pengalaman sebenar itu.”

Dalam episod akhir musim yang menarik ini, Robert Kiyosaki berkongsi nasihat ‘Rich Dad’ tentang cara memulakan hartanah, 5 bidang utama untuk melabur dalam ketidaktentuan masa, dan jenis aset yang disasarkan secara strategik dalam iklim semasa.

30 Minit ke Kekayaan dibangunkan untuk mendidik penontonnya tentang asas membina kekayaan melalui hartanah. Rancangan ini menampilkan barisan utama profesional industri termasuk pelabur hartanah berpengalaman, pereka bentuk dalaman, pemaju, pembina, peguam, akauntan, usahawan, dan orang dengan kisah inspirasi yang benar-benar menakjubkan. Tetamu yang pernah disiarkan termasuk Pengasas dan Pengerusi Eksekutif Flow Water Nicholas Reichenbach, pelabur hartanah dan usahawan Ryan Pineda dan Benjamin Tal, Timbalan Ketua Ekonom CIBC World Markets Inc., antara pihak berkuasa lain yang terkenal dalam ruang hartanah Amerika Utara.

“Anda mengamalkan apa yang anda khotbahkan dan itu komoditi yang jarang pada hari ini. Pada pendapat saya itu dipanggil integriti dan kita memerlukan lebih banyak perkara seperti itu,” kongsi Robert Kiyosaki dalam episod akhir musim yang juga akan disiarkan di laman web 30 Minutes to Wealth.

MENGENAI 30 MINUTES TO WEALTH

30 Minit ke Kekayaan ialah rancangan bual bicara berasaskan Kanada yang mendidik penonton tentang cara memperoleh kekayaan melalui pelbagai strategi berasaskan hartanah. Dibawakan oleh duo ibu-anak yang berkuasa, Carmen dan Jordan Campagnaro, 30 Minit ke Kekayaan mendidik dan memberi kuasa kepada orang ramai untuk mengejar impian hartanah mereka. Episod-episod disiarkan di YouTube & CHCH, rangkaian televisyen kebangsaan Kanada. 30 Minit ke Kekayaan adalah sebahagian daripada One Real Estate Enterprise sebuah kumpulan syarikat hartanah kolaboratif yang terdiri daripada Valour Group, Pro Funds Mortgages, dan District REIT, untuk menamakan beberapa.

Ketahui lebih lanjut dan tonton semua episod di 30minutestowealth.com


30 Minutes to Wealth Hosts Jordan Campagnaro (left) and Carmen Campagnaro (right) (CNW Group/30 Minutes to Wealth)


30 Minutes to Wealth (CNW Group/30 Minutes to Wealth)

SUMBER 30 Minit ke Kekayaan