“Buka & Tapis” kembali dengan manfaat percuma, kedai kopi mudah alih dan lebih untuk peminat untuk mengubah ritual kopi yang tergesa-gesa mereka menjadi satu yang layak dinikmati

PARSIPPANY, N.J., 22 Sept. 2023 — Kinder Bueno®, bar coklat rangup dan berkrim yang terkenal dengan pengalaman rasa uniknya yang menggugat jangkaan, bergandingan dengan Lavazza, syarikat kopi ikonik, untuk meraikan Hari Kopi Kebangsaan. Untuk memperingati perkongsian baharu ini, peminat kedua-dua jenama berpeluang menerima bar Kinder Bueno PERCUMA dan Lavazza Cappuccino Cold Brew PERCUMA melalui ‘Unrush Mobile Coffee Shop’ gabungan mereka pada Jumaat, 29 September, di lokasi dan waktu berikut: World Trade Center (250 Greenwich Street) dari 9:30 pagi1:30 petang dan South Street Seaport (96 South Street) dari 2:30 petang6:30 petang. Mereka yang singgah akan dapat duduk, menghirup dan menikmati momen kopi mereka seperti yang tidak pernah mereka lakukan sebelum ini.


Ferrero North America Lavazza The Perfect Blend: Kinder Bueno® and Lavazza Join Forces to Celebrate National Coffee Day

Budaya kopi Amerika dikaitkan dengan kelajuan dan kuantiti dan bukannya bersantai dan menikmati. Membina kejayaan program tahun lalu, “Unwrap & Ungrind” membantu pencinta kopi dan coklat untuk “perlahan” dengan membuka bar Kinder Bueno dan menikmati saat itu. Untuk membantu pengguna menghargai momen kopi mereka dengan Kinder Bueno, jenama itu bekerjasama dengan syarikat kopi keluarga terkenal di dunia, Lavazza. Dengan coklat menjadi perkongsian teratas dengan kopi, Kinder Bueno melengkapi mana-mana minuman panas atau sejuk, tidak kira sama ada kopi, espresso, latte – apa sahaja namanya.

“Rasa seimbang, kaya dan manis campuran klasik tanda tangan Lavazza adalah padanan sempurna untuk hazelnut rangup dan berkrim dalam Kinder Bueno,” kata Shalini Stansberry, Naib Presiden Pemasaran, Kinder Snacking. “Walaupun hanya satu gigitan wafer rangup yang diisi dengan inti hazelnut berkrim, diliputi dengan coklat susu dan siraman coklat gelap sudah cukup untuk meningkatkan ritual kopi Anda pada Hari Kopi Kebangsaan ini.”

“Beberapa momen terbaik dalam hidup berlaku ketika meminum kopi dan coklat, itulah sebabnya ia sangat masuk akal untuk berkongsi dengan Kinder Bueno untuk Hari Kopi Kebangsaan,” kata Jonathan Lehr, Pengarah Pemasaran untuk Lavazza North America, Inc. “Tidak ada yang seperti menghirup, bukan menenggak, minuman kopi kegemaran Anda, dipadankan dengan bar coklat yang lazat. Kami tidak sabar untuk melihat bagaimana pengguna menikmati momen kopi seharian mereka tahun ini.”

Untuk membantu pengguna menikmati momen kopi mereka, Kinder Bueno dan Lavazza memberi bekalan setahun Kinder Bueno dan Kopi Lavazza Classico. Sehingga 10 pemenang bertuah akan menerima kit rehat kopi termasuk bar Kinder Bueno, kopi biji Lavazza Classico Medium Roast, mug vakum berinsulasi dinding berganda keluli tahan karat dan Hairo Coffee Dripper. Peraduan akan bermula pada kira-kira 10 pagi pada 26 September dan berakhir pada tengah malam 3 Oktober. Pengguna mestilah berusia 18 tahun ke atas dan penduduk Amerika Syarikat untuk menyertai cabutan bertuah Kinder Bueno dan Lavazza Hari Kopi Kebangsaan. Untuk menyertai, layari laman Instagram Kinder Bueno (@KinderBuenoUS) dan ikuti peraturan pada pos cabutan bertuah.

Di samping itu, kedua-dua jenama memberi dua kali ganda penjimatan dengan memberi pembeli di lokasi pengecer yang mengambil bahagian termasuk Kroger, Ahold, Wakefern dan Albertsons $3 apabila mereka membeli mana-mana produk kopi Lavazza dan mana-mana produk Kinder Bueno sehingga akhir Oktober, sementara bekalan masih ada. Pengguna juga boleh melawat Amazon.com dan menjimatkan 20% apabila mereka membeli mana-mana kopi Lavazza dan bar Kinder Bueno.

Kongsi cara anda menghirup dan menikmati kopi anda dengan Kinder Bueno dengan menggunakan #CoffeeGetsBueno dan menandakan @KinderBuenoUS.

Perihal Kinder Bueno
Kinder Bueno adalah bar coklat rangup dan berkrim yang datang dengan inti berkrim hazelnut dalam wafer rangup, diliputi dengan coklat susu dan siraman coklat gelap. Kinder Bueno White Chocolate terhad adalah versi lazat klasik kegemaran, mengandungi coklat putih sebenar, inti berkrim hazelnut, wafer rangup dan hiasan biji koko yang halus. Sejak dilancarkan di AS, Kinder Bueno telah mencapai lebih daripada 15 juta isi rumah dan berada dalam 10 Teratas Pencipta Produk Baru 2020 Makanan dan Minuman New Product Pacesetters oleh IRI1. Kinder Bueno boleh didapati di seluruh negara di kedai runcit, kedai makanan, kedai ubat dan kedai serbaneka.

Untuk maklumat lanjut mengenai jenama Kinder Bueno dan di mana mencari Kinder Bueno di kedai, sila layari www.Kinder.com. Anda juga boleh memeriksa Kinder Bueno Facebook.