KSCP Retailer Expands and University Upgrades with Knightscope Technologies

MOUNTAIN VIEW, Calif.–Oktober 31, 2023–Knightscope, Inc. [NASDAQ:KSCP] (“Knightscope” atau “Syarikat”) , pengembang utama robot keselamatan autonomi dan sistem komunikasi kecemasan cahaya biru, hari ini mengumumkan pengembangan pelanggan runcit sedia ada dan kontrak baru dengan sebuah universiti di Alaska.

Untuk melindungi keselamatan pekerja dan menghalang pencurian serta pencerobohan haram di pintu muatannya, sebuah pengedar dalam talian dengan empat gudang di Amerika Syarikat menjual lebih 40,000 fragran, produk kesihatan kulit, kosmetik, penjagaan rambut, aromaterapi dan lilin menandatangani perjanjian untuk 2 buah K1 Hemispheres tambahan untuk lokasinya yang kedua. Cadangan untuk lokasi New York dan Nevada telah diminta dan diajukan.

Sebuah universiti di Alaska memilih untuk menaik taraf sistem komunikasi kecemasan cahaya biru warisan pesaingnya dengan K1 Retrofit Kit Knightscope. K1 Retrofit Kit membolehkan pengguna menaik taraf telefon dan kotak panggilan gaya cahaya biru pembuat lain supaya berfungsi seperti Produk Telefon Kecemasan Knightscope dengan ciri-ciri seperti tenaga suria wayarles, sambungan telefon wayarles dan perisian pemantauan diri.

JIKA ANDA TELAH LALAI – LAWAN JENAYAH DENGAN PORTFOLIO PELABURAN ANDA

Knightscope sedang mengumpul modal untuk terus menggalakkan pertumbuhannya. Momentum Syarikat sedang membina – gambaran ringkas boleh didapati di www.knightscope.com/rise – dan pembelian Bon Knightscope akan menyokong usaha untuk menggunakan teknologi di lebih banyak lokasi di seluruh negara.

Berbeza dengan bon perbandaran yang cenderung untuk isu-isu hiper-tempatan dan biasanya meningkatkan cukai, bon Knightscope disokong oleh Syarikat dan akan memberi manfaat kepada profesional keselamatan awam dari pihak penguatkuasaan undang-undang dan industri keselamatan di seluruh Amerika Syarikat. Menurut Investopedia, “Bon cenderung kurang volatil dan kurang berisiko berbanding saham, dan apabila dipegang sehingga matang boleh menawarkan pulangan yang lebih stabil dan konsisten.” Ia juga memberikan cara untuk memelihara modal dan memperoleh pulangan yang boleh diramalkan.

TAHUKAN LEBIH LANJUT

Lawati https://bond.knightscope.com hari ini untuk mengetahui bagaimana untuk mendapat manfaat daripada peluang hutang berpulangan tinggi ini yang biasanya dikekalkan untuk elit Wall Street.

Mengenai Knightscope

Knightscope ialah syarikat teknologi keselamatan awam maju yang membina robot keselamatan autonomi sepenuhnya dan sistem komunikasi kecemasan cahaya biru yang membantu melindungi tempat orang tinggal, bekerja, belajar dan melawat. Ambisi jangka panjang Knightscope ialah untuk menjadikan Amerika Syarikat negara paling selamat di dunia. Ketahui lebih lanjut mengenai kami di www.knightscope.com. Ikuti Knightscope di Facebook, X (dahulunya Twitter), LinkedIn dan Instagram.

Penafian

SATU PENYATAAN PENAWARAN BERKENAAN PENAWARAN INI TELAH DIKEMUKAKAN KEPADA SEC. SEC TELAH MENYAHSAHKAN PENYATAAN PENAWARAN TERSEBUT, YANG HANYA MAKNA SYARIKAT BOLEH MEMBUAT JUALAN SAHAM YANG DIHURAIKAN OLEH PENYATAAN PENAWARAN. CIRIKUNG PENAWARAN YANG MERUPAKAN SEBAHAGIAN DARIPADA PENYATAAN PENAWARAN TERSEBUT BOLEH DIDAPATI DI SINI.

Kenyataan Mendatang

Kenyataan akhbar ini mungkin mengandungi “kenyataan mendatang” mengenai jangkaan, rancangan, gambaran dan prospek Knightscope. Kenyataan mendatang sedemikian boleh dikenal pasti dengan penggunaan perkataan seperti “harus”, “mungkin”, “berniat”, “menjangkakan”, “percaya”, “menganggarkan”, “merancang”, “mengharap”, “cadangan” dan ungkapan serupa. Kenyataan mendatang yang terkandung dalam kenyataan akhbar dan komunikasi lain termasuk tetapi tidak terhadit kepada pernyataan mengenai keuntungan dan pertumbuhan Syarikat. Walaupun Knightscope percaya bahawa jangkaan yang tercermin dalam kenyataan mendatang ini berdasarkan anggapan munasabah, terdapat beberapa risiko dan ketidakpastian yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada kenyataan mendatang tersebut. Risiko dan ketidakpastian ini termasuk di antaranya risiko yang dinyatakan dalam Laporan Tahunan Syarikat pada Borang 10-K dan laporan suku tahunan pada Borang 10-Q yang difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat.