SINGAPURA, 14 Sept. 2023OKX, sebuah syarikat teknologi Web3 terkemuka, menunjukkan komitmen mereka terhadap pertumbuhan Web3 dan industri aset digital di Asia Pasifik dengan Duta OKX Daniel Ricciardo dan Scotty James di Token2049, persidangan Web3 dan crypto utama di rantau ini yang diadakan di Singapura dari 13-14 September, dan melancarkan livery ‘Stealth Mode’ bertema Web3 sebelum Perlumbaan Grand Prix Singapura dengan rakan kongsi mereka McLaren Racing.


Ketua Pegawai Pemasaran OKX Haider Rafique bercakap dengan bintang sukan Danny Ricciardo dan Scotty James, Duta OKX, di Pentas Utama OKX di Token2049

Di persidangan Token2049 dan pelbagai acara sampingan di Singapura, eksekutif OKX, duta dan rakan kongsi jenama menyampaikan visi optimis dan progresif tentang perkembangan industri dan potensi penggunaan Web3 yang meluas dalam beberapa tahun akan datang.

Presiden OKX Hong Fang, Ketua Pegawai Pemasaran Haider Rafique dan Ketua Pegawai Komersial Global Lennix Lai tampil sebagai pembicara utama di Pentas Utama OKX untuk menekankan kepentingan strategik rantau ini dalam ekosistem Web3 dan aset digital. Dua Duta OKX yang terkenal, Daniel Ricciardo, pemandu Formula Satu Scuderia AlphaTauri, dan Scotty James, peseluncur salji Olimpik juga menyertai Haider dalam sesi perbualan api unggun tentang bagaimana Web3 mengubah sukan dan hiburan.

Semasa perbincangan panel pada 13 September bertajuk ‘Masa Depan Crypto: Ketidakpastian Peraturan dan Laluan Ke Hadapan,’ Hong Fang, CEO Ripple Brad Garlinghouse dan Pengasas Bersama dan CEO Bitgo Mike Belshe membincangkan evolusi rangka kerja peraturan di seluruh dunia dan bagaimana perkembangan ini akan membentuk pendekatan firma crypto.

Ketua Pegawai Komersial Global OKX Lennix Lai bercakap pada hari kedua Token2049 dalam panel tentang cabaran dan peluang masa depan untuk pertukaran crypto bersama eksekutif dari Bybit, Kucoin dan Bitget.

Pada 13 September, OKX menganjurkan acara media eksklusif di Lantern, Fullerton Bay Hotel bekerjasama dengan McLaren Racing untuk mendedahkan reka bentuk livery Stealth Mode edisi terhad untuk kereta lumba MCL60. Livery, yang termasuk frasa ‘Mempercepatkan Web3’ pada sayap belakang, akan dibawa pada kereta lumba F1 MCL60 McLaren di Grand Prix Singapura 2023 (15-17 September) dan Grand Prix Jepun 2023 (22-24 September).

Di samping itu, OKX menganjurkan ‘OKX Race Club,’ sebuah zon peminat bertema McLaren untuk Grand Prix Singapura dari 14-17 September di CHIJMES, di mana peminat disertai oleh Pemandu F1 McLaren Lando Norris dan CEO McLaren Racing Zak Brown pada 14 dan 15 September. Semasa acara itu, wakil dari Pasukan Web3 OKX menawarkan barangan cenderahati berjenama OKX seperti topi dan baju-t kepada peminat lumba motorsport yang membuat Dompet OKX dan mencetak NFT di Pasar NFT OKX.

OKX juga menganjurkan majlis eksklusif dengan rakan kongsi Web3 mereka Polygon, Lido, DWF Labs dan Orbiter Finance yang dipanggil ‘Tulis Semula Sistem: Pesta Web3 OKX’ di MARQUEE Singapura pada hari kedua Token2049. Pesta itu menampilkan permainan, cabutan bertuah, pencetak NFT dan perbincangan panel mendalam tentang pengembangan ekosistem rantaian dan pembangunan infrastruktur Web3.

Ketua Pegawai Pemasaran OKX Haider Rafique berkata: “OKX menyedari potensi besar peranan Asia Pasifik dalam lanskap Web3. Dengan menggalakkan kerjasama industri di Token2049, memanfaatkan duta kami untuk meningkatkan kesedaran tentang potensi Web3 dan melibatkan peminat F1 dari semua peringkat umur melalui perkongsian kami dengan McLaren Racing, kami menghantar mesej yang jelas bahawa Web3 sudah tiba. OKX akan terus berada di barisan hadapan inovasi ketika kami menulis semula sistem baru yang memberi manfaat kepada semua orang.”

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:Media@okx.com

Mengenai OKX

Sebuah syarikat teknologi global terkemuka yang memacu masa depan Web3, OKX menyediakan pakej produk yang komprehensif untuk memenuhi keperluan pemula dan pakar, termasuk:

  • Dompet OKX: Dompet crypto paling berkuasa, selamat dan serba boleh di dunia yang memberi pengguna akses kepada lebih 70 rantaian blok sambil membolehkan mereka mengambil milik dana mereka sendiri. Dompet itu termasuk teknologi MPC yang membolehkan pengguna dengan mudah mendapatkan semula akses ke dompet mereka secara bebas, menghapuskan keperluan untuk frasa benih yang ‘ditulis’. Di samping itu, pengabstrakan akaun yang digerakkan oleh Dompet OKX membolehkan pengguna mengawal identiti mereka secara dalam talian dan menikmati pengalaman selamat tanpa nama.