SHENZHEN, China, 23 Sept. 2023 — Mibro, jenama jam tangan pintar terkenal dari Zhenshi Technology, ahli rantaian ekologi Xiaomi, telah melancarkan dua jam tangan pintar baharu yang dinaik taraf — Mibro T2, jam tangan pintar gaya hidup untuk membantu orang mencapai keseimbangan kehidupan, kerja, dan kesejahteraan; Mibro GS pro, jam tangan pintar GPS multisukan premium yang direka untuk atlet dan pengembara untuk memberikan yang terbaik.

Left: Mibro Watch T2; Right: Mibro Watch GS Pro

Kedua-dua jam tangan pintar ini menawarkan pilihan tali dua: T2 mempunyai kulit dan silikon sementara GS Pro mempunyai silikon elastik dipertingkat dan anyaman. Dengan pengesanan REM dan sensor kadar jantung 4PD matrix, jam tangan ini menawarkan pemantauan kesihatan dan tidur yang dipertingkat, menghasilkan data yang lebih tepat. Sensor gerakan 6-Axis profesional T2 dan sensor gerakan 9-Axis profesional GS Pro meningkatkan ketepatan pengesanan aktiviti. Kedua-dua jam tangan mempunyai barometer altitud, menjadikannya rakan pendaki dan mendaki yang baik.

Hayat bateri T2 dalam mod Harian boleh bertahan sehingga 10 hari, dan hayat bateri GS Pro sehingga 20 hari ketara mengurangkan kekerapan pengecasan. Jam tangan ini sangat kalis air, menyokong penentuan kedudukan GPS global, dan paparan AMOLED resolusi tinggi. Ia membolehkan panggilan Bluetooth, membolehkan pengguna menjawab panggilan terus dari jam tangan mereka, sama ada mereka sibuk bekerja atau bersenam.

T2 menggabungkan mahkota jam digital keluli presisi dengan skrin melengkung, memancarkan estetika kelas atas. GS Pro meningkatkannya dengan keluli tahan karat 316L, mencerminkan kualiti jam tangan mewah tradisional kelas atas. Jam tangan baharu ini juga menampilkan lebih 100 mod sukan khusus untuk eksplorasi pengguna yang dipertingkat.

Sebagai pilihan yang sangat baik untuk sesiapa yang mencari jam tangan pintar berkualiti tinggi dan berciri lengkap yang menggabungkan gaya dan prestasi, Mibro T2 dan Mibro GS pro akan tersedia pada bulan Oktober untuk pembelian melalui peruncit terpilih di seluruh dunia.

Dibentuk pada tahun 2015, Zhenshi Information Technology (Shanghai) Co.,Ltd., telah mewujudkan dua jenama terkenal, Xunkids dan Mibro. Dengan lebih 200 jurutera R&D terkemuka yang memberi tumpuan kepada pembangunan teknologi paling maju dalam peranti pintar yang boleh dipakai, Zhenshi dengan bangganya melayani lebih 30 juta pelanggan di lebih 150 negara di seluruh dunia. Pada tahun 2022, Mibro mencapai pertumbuhan jualan 500% berbanding 2021. Pencapaian jualan yang mengagumkan Mibro termasuk diletakkan sebagai jenama peranti yang boleh dipakai terlaris Shopee Birthday Sale Thailand bersama-sama dengan Amazfit, Huawei, dan Garmin pada 12 Disember, 2022.

Untuk maklumat lanjut, sila layari https://www.mibrofit.com/, atau ikuti mereka di Facebook dan Instagram. Untuk pertanyaan perniagaan, sila hubungi: business@mibrofit.com.

Media Contact: pr@mibrofit.com

Photo – https://www.malaysianbuzz.com/wp-content/uploads/2023/09/8d21e471-gs_pro.jpg