artificial intelligence robot network shield hologram 1 Liberty Defense Receives Purchase Order from Rapiscan Systems and Signs Distribution Agreement for Expanded Reach to International Markets
  • Rapiscan Systems akan membeli beberapa sistem HEXWAVE (20 unit)
  • Rapiscan Systems akan menjual secara eksklusif sistem pengesanan ancaman generasi seterusnya HEXWAVE milik Liberty ke pasaran keselamatan dan penerbangan antarabangsa

WILMINGTON, Mass., Nov. 8, 2023Liberty Defense Holdings Ltd. (“Liberty” atau “Syarikat“) (TSXV:SCAN) (OTCQB:LDDFF) (FRANKFURT:LD2A), pembekal teknologi terkemuka dalam penyelesaian pengesanan berasaskan Kecerdasan Buatan (AI) generasi seterusnya untuk melindungi lokasi selamat terhadap senjata larangan dan ancaman lain, gembira mengumumkan bahawa ia telah menandatangani perjanjian pengedaran eksklusif dengan Rapiscan Systems (Rapiscan) untuk menjual dan memberikan perkhidmatan sistem pengesanan ancaman generasi seterusnya HEXWAVETM secara antarabangsa ke pasaran keselamatan dan penerbangan.

Sebagai sebahagian daripada perjanjian pengedaran, Rapiscan akan menambah sistem pengesanan orang HEXWAVE, yang menggunakan kecerdasan buatan dan pembelajaran mesin untuk mengesan senjata dan ancaman lain secara lancar dalam masa nyata, ke portfolio produk dan perkhidmatan keselamatan mereka. Perjanjian Rapiscan meluaskan jangkauan antarabangsa Liberty untuk merangkumi penetrasi pasaran HEXWAVE di Eropah, Timur Tengah, Afrika, dan rantau Asia Pasifik, termasuk Australasia.

“Selepas menilai teknologi ini, kami bersedia untuk menambah HEXWAVE Liberty Defense ke portfolio produk kami untuk menyediakan penyelesaian keselamatan menyeluruh kepada pelanggan kami yang semakin meningkat di peringkat antarabangsa,” kata Ted Alston, Presiden Rapiscan Detection. “Fokus kami di Rapiscan adalah untuk memenuhi keperluan keselamatan yang menuntut sambil menawarkan nilai cemerlang kepada operasi penyaringan keselamatan pelanggan kami, dan kami gembira untuk mempunyai aplikasi pengesanan unik HEXWAVE untuk dijual kepada pelanggan kami sekarang.”

Rapiscan ialah pembekal global terkemuka bagi penyelesaian penyaringan yang membantu kerajaan, termasuk agensi kastam dan sempadan serta organisasi pertahanan, dan pelanggan industri swasta memerangi keganasan, penyeludupan dadah dan senjata, perdagangan manusia, dan penipuan perdagangan dengan kelajuan dan keyakinan sambil memaksimumkan kecekapan operasi dan memenuhi piawaian keselamatan yang paling ketat. Rangkaian perkhidmatan globalnya memberikan sokongan secara global, memastikan sistem dipelihara dan dibaiki dengan cara yang tepat dan berkesan.

“Kami gembira untuk bergabung tenaga dengan Rapiscan, pemimpin global dalam industri keselamatan, dan kami berharap untuk meluaskan jangkauan HEXWAVE secara antarabangsa,” kata Bill Frain, CEO Liberty Defense. “Dalam beberapa bulan kebelakangan ini, kami telah melihat permintaan meningkat secara mendadak untuk HEXWAVE bagi pengesanan dipertingkat di aplikasi titik pemeriksaan, dan ia penting bagi Liberty untuk menandatangani perjanjian penting ini dengan Rapiscan untuk memenuhi permintaan tersebut.”

Untuk maklumat dan berita terkini, sila lawati Laman Web Syarikat untuk langgan maklumat emel atau ikuti Liberty Defense di saluran media sosial.

Bagi pihak Liberty Defense

Bill Frain
CEO & Pengarah

Tentang Liberty Defense

Liberty Defense (TSXV: SCAN, OTCQB: LDDFF, FRANKFURT: LD2A) menyediakan penyelesaian keselamatan berasaskan pelbagai teknologi untuk pengesanan senjata tersembunyi di kawasan laluan pejalan kaki berjumlah besar dan lokasi yang memerlukan keselamatan dipertingkat seperti lapangan terbang, stadium, sekolah, dan lain-lain. Produk HEXWAVE Liberty, di mana syarikat telah memperoleh lesen eksklusif daripada Massachusetts Institute of Technology (MIT), serta perjanjian pemindahan teknologi untuk paten berkaitan teknologi imej radar aktif 3D, menyediakan perlindungan diskret, modular, dan boleh skala untuk menyediakan keupayaan pengesanan jarak jauh lapisan bagi senjata logam dan bukan logam. Liberty baru-baru ini juga melesenkan teknologi pengimejan canggih resolusi tinggi berasaskan gelombang milimeter (HD-AIT) untuk pengimejan badan dan kasut sebagai sebahagian daripada portfolio teknologinya. Liberty komited untuk melindungi masyarakat dan mengekalkan kedamaian fikiran melalui penyelesaian pengesanan generasi seterusnya.

PENYATA MASA DEPAN

Apabila digunakan dalam kenyataan akhbar ini, perkataan “anggaran”, “projek”, “yakin”, “jangka”, “bertujuan”, “ramal”, “mungkin” atau “harus” dan bentuk negatif perkataan ini atau variasi berbanding dengan istilah yang boleh diterima secara umum bertujuan untuk mengenal pasti penyata masa depan dan maklumat. Walaupun Liberty percaya, berdasarkan pengalaman pegawai dan pengarahnya, keadaan semasa dan pembangunan masa depan yang dijangka dan faktor lain yang telah dipertimbangkan sesuai, bahawa jangkaan yang terpapar dalam penyata masa depan dan maklumat dalam kenyataan akhbar ini adalah munasabah, keyakinan yang berlebihan tidak harus diberikan kepada mereka kerana pihak-pihak tidak boleh memberikan jaminan bahawa penyataan sedemikian dan maklumat itu benar. Penyataan dan maklumat itu mencerminkan pandangan semasa Liberty. Terdapat risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada yang dirancang dalam penyata masa depan dan maklumat tersebut.

Oleh kerana sifatnya, penyata masa depan melibatkan risiko, ketidakpastian dan faktor lain yang diketahui dan tidak diketahui yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar, prestasi atau pencapaian kami, atau peristiwa masa depan lain, berbeza secara material daripada apa-apa keputusan, prestasi atau pencapaian yang dinyatakan atau tersirat oleh penyata masa depan. Terdapat beberapa faktor penting yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar Liberty berbeza secara material daripada yang ditunjukkan. Tidak ada jaminan bahawa penyata-penyata prospektif yang dibuat oleh Liberty akan membuktikan menjadi tepat.