CHICAGO, 15 Sept. 2023Revenant Holdings, jenama ganja pelbagai negeri, dengan bangganya mengumumkan pelancaran jenama MAC 9 yang sangat dinantikan semasa Lawatan Pelancaran Dispensari Revenant. Lawatan ini menampilkan siri acara bertemu dan beramah mesra di dispensari terpilih dari 18 September hingga 20 September, dengan kerjasama Flora Arbor LLC, pengilang dan pengedar eksklusif Revenant di Illinois.

“Revenant lebih daripada sekadar jenama; ia adalah talian hayat.”

Jim McMahon menyatakan keghairahannya untuk pelancaran jenama di Illinois, dengan menyatakan, “Revenant lebih daripada sekadar jenama; ia adalah talian hayat. Perjalanan NFL saya mendedahkan kesan memusnahkan yang boleh ditimbulkan opioid kepada badan dan semangat. Sebaliknya, ganja menerangi laluan yang berbeza, satu penyembuhan dan harapan. Setelah secara peribadi beralih daripada 100 Percocet sebulan kepada menggunakan rokok pra-gulung Mac 9, saya tidak menyentuh opioid sejak itu. Misi kami dengan Revenant adalah untuk berkongsi laluan transformatif ini dengan dunia, menawarkan alternatif semula jadi yang mengutamakan kesejahteraan kerana kami telah mengalami perbezaan mendalam yang boleh dilakukannya.”

Peminat dan pencinta ganja boleh mengalami bunga Mac 9 Revenant, rokok pra-gulung, dan kartrij vape sambil bertemu legenda NFL Jim McMahon di dispensari terpilih semasa Lawatan Pelancaran Dispensari Revenant. 100 pelanggan pertama di setiap dispensari akan menerima bola mini Mac-9, yang mana mereka boleh minta Jim menandatangani.

Jadual untuk Lawatan Pelancaran Dispensari Revenant dengan Jim McMahon

  • Isnin, 18 September 2023 o 10 pagi hingga 12 tengah hari – EarthMed – 852 S
    Westgate St, Addison, IL 60101 o 2 petang4 petang – RISE-1325 Armour Blvd,
    Mundelein, IL 60060 o 6 petang hingga 8 malam – The Gas Station – 8131 S Cass Ave,
    Darien, IL 60561
  • Selasa, 19 September 2023 o 6 petang – 8 malam– Green Light Dispensary – 3331 Belvidere Rd, Park City, IL 60085
  • Rabu, 20 September 2023 o 2 petang hingga 4 petang – Phili Dispensary – 1300 Locke Dr, Bourbonnais, IL 60914

Flora mengenal pasti rakan kongsi dispensari tambahan untuk mempamerkan Revenant di Illinois dengan penurunan eksklusif, pelancaran produk awal, dan hari vendor. Sila e-mel info@floracg.com untuk maklumat lanjut.

Untuk menjadualkan segmen jauh dari kedai atau temu bual dengan Jim McMahon dan eksekutif Revenant, sila hubungi Dom Bookman di dom@rev-mj.com

Mengenai Flora Arbor

Flora Arbor LLC dianugerahkan lesen tanaman kraf oleh Jabatan Pertanian Illinois pada tahun 2021 sebagai pemohon ekuiti sosial. Terletak di Elgin, Illinois di kemudahan Penanaman dan Pembuatan kelas dunia seluas 51,000 kaki persegi. Flora menanam, mengekstrak, membuat, membungkus dan mengedarkan produk ganja ke dispensari runcit di seluruh negeri Illinois.

Untuk maklumat lanjut, layari Floraarbor.com

Mengenai Revenant Holdings

Revenant Holdings mengumpul koleksi menarik jenama ganja terkemuka untuk memenuhi gaya hidup pengguna yang pelbagai, berkhidmat kepada kedua-dua pencinta ganja berpengalaman dan mereka yang mula meneroka dunia ganja buat pertama kali. Misi kami adalah untuk menyediakan alternatif kepada ubat farmaseutikal dan opioid yang memudaratkan dengan kesejahteraan mental dan fizikal semua orang di fikiran.

Hubungi:
Ketua Pegawai Pemasaran
Dom Bookman
E-mel: dom@rev-mj.com

SUMBER Revenant Holdings