DUBAI, EAU, 13 Sept. 2023 — J1 Beach, bandar perbandaran Riviera yang dinantikan dengan tidak sabar oleh Merex Investment, akan melancarkan 13 pengalaman makan malam pantai mewah dan kelab buat julung kalinya di UAE pada suku pertama 2024.


J1 Beach di Dubai akan Melancarkan Daerah Makan Tinggi yang Menampilkan 13 Pengalaman Makan Malam Pantai Mewah dan Kelab (PRNewsfoto/J1 Beach)

Terletak di tengah-tengah Jumeirah, Dubai, destinasi ikonik ini menjanjikan perjalanan kuliner yang unik dengan konsep yang memenuhi selera para pemakan di seluruh dunia. Ia bertujuan untuk mendefinisikan semula adegan makan Dubai dengan pemandangan laut yang menakjubkan dan pilihan restoran antarabangsa dan tempatan, menyediakan pengembaraan kuliner yang tak terlupakan.

Tempat-tempat yang akan dibuka di J1 Beach termasuk:

African Queen: Destinasi kuliner unik di Selatan Perancis sejak 1969, menggabungkan rasa Perancis dan Afrika yang diketuai oleh Chef Thierry Paludetto.

Almayass by the Sea: Berasal di Beirut, Almayass by the Sea menawarkan hidangan perpaduan Lebanon-Armenia yang unik dan telah memenangi anugerah Bib Gourmand oleh Michelin Guide.

Bâoli: Alami suasana seperti hutan yang mewah Bâoli, destinasi yang menawarkan masakan Jepun kontemporari dengan rasa Asia baru yang halus.

Chouchou: Kelab ahli pantai eksklusif yang diilhamkan oleh kesenangan Perancis, Chouchou menawarkan lounge kolam yang menenangkan, restoran dengan masakan Perancis kelas atas, dan suasana kontemporari.

Gigi Rigolatto: Membawa daya tarikan cara hidup Itali ke pantai Dubai dengan menu kurasi dan reka bentuk rumit dalam suaka luar biasa.

Gitano: Dilahirkan di hutan Mexico, Gitano kini merangkumi Tulum, Miami, Miami dan NYC, menawarkan pengalaman makan dan menari yang melibatkan koktel mezcal dan menu Mexico moden.

Kaimana: Bermaksud ‘semangat lautan’ dalam budaya Polinesia, Kaimana menawarkan pengalaman makan 360° yang melibatkan rasa Asia-Polinesia.

La Baia: Berasal dari Manhattan, New York, La Baia adalah restoran Itali halus yang diilhamkan oleh Pantai Amalfi yang memukau dan bandar-bandar pesisir yang menawan.

Lúnico: Perjalanan mewah yang melibatkan di mana masakan Sepanyol-Mediterania bertemu kecemerlangan kuliner.

Mūn: Menggabungkan kehalusan Asia dengan fantasi, suasana taman pantai oriental autentik Mūn Dubai menawarkan menu hidangan berkongsi dan minuman yang diilhamkan Asia.

Sakhalin: Gastro menjadi seni apabila produk tempatan dan Timur Jauh digabungkan dengan resipi Mediterranean dan Asia, mewujudkan gaya baru yang dipanggil masakan MediterrAsian.

Sirene: menawarkan pengalaman pantai santai di Dubai, dibangunkan oleh pakar industri, Evgeny Kuzin dan Chef Izu Ani.

Konsep restoran ke-13 dan terakhir akan diumumkan tidak lama lagi, menambah kegembiraan mengenai tawaran kuliner J1 Beach.

Layari www.j1beach.com atau ikuti @J1BeachDubai di Instagram.

Hubungi:

Sana Soukar – merex@redhavasme.com

Foto – https://www.malaysianbuzz.com/wp-content/uploads/2023/09/e2d93993-j1_beach_beachfront.jpg
Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2207244/J1_Beach_Logo.jpg


Logo J1 Beach (PRNewsfoto/J1 Beach)